Hoe te omzeilen Dit apparaat is vergrendeld als gevolg van een abnormale Factory Reset scherm

“Ik was mijn wachtwoord vergeten en koos voor een fabrieksreset door mijn telefoon te draaien en de volume-omhoog-toets, homeknop en aan/uit-toets tegelijk ingedrukt te houden. Het resultaat was dat mijn telefoon werd vergrendeld. Maar na het opnieuw opstarten, vraagt het om SAMSUNG account ID en wachtwoord. Tijdens het invoeren van de ID en het wachtwoord, mislukt de verwerking en krijg ik geen toegang meer tot mijn telefoon. Ik heb mijn wachtwoord verschillende keren gereset, maar nog steeds hetzelfde resultaat. - Van een Android gebruiker
samsung dit toestel is vergrendeld vanwege een abnormale fabrieksreset

Heeft u een soortgelijk probleem als hierboven beschreven? Als dat zo is, dan bent u niet de enige. Maar maak je geen zorgen. Dit is een van de veel voorkomende fouten die worden veroorzaakt door Android mobiele telefoons, zoals SAMSUNG S5/S6/Note 3, en het is te verhelpen. In dit artikel zullen we je vertellen hoe je de fout "dit apparaat is vergrendeld vanwege een abnormale fabrieksreset" kunt oplossen.

4 Apparaat vergrendeld als gevolg van abnormale fabrieksinstellingen

Dit deel zal u de gedetailleerde instructies tonen om SAMSUNG-account vergrendeld als gevolg van abnormale fabrieksreset s5 of andere modellen te repareren.

Methode 1. Voer Samsung ID en wachtwoord in om het scherm te ontgrendelen

Als u het scherm tegenkomt dat zegt Deze telefoon is vergrendeld vanwege een abnormale fabrieksreset, dan moet u ook het ID en wachtwoord veld zien, waarmee u uw identiteit kunt verifiëren en aanmelden om te ontgrendelen. Voer uw account en wachtwoord in en tik op de knop Aanmelden. Uw toestel wordt ontgrendeld en u kunt aan de slag.

samsung-account en wachtwoord invoeren om dit apparaat te repareren is vergrendeld vanwege een abnormale fabrieksreset

Als u echter de ID of het wachtwoord niet weet, tikt u gewoon op uw ID of wachtwoord vergeten, waarna u wordt doorgestuurd om uw ID terug te vinden, of uw wachtwoord te herstellen, meestal met behulp van uw telefoonnummer of e-mailadres. Daarna kunt u de ID en het nieuwe wachtwoord invoeren om in te loggen.

Methode 2. Gebruik Noodoproep om SAMSUNG Activerings Slot te Omzeilen

Dit is een lastige manier om SAMSUNG abnormale fabrieksreset te omzeilen door gebruik te maken van Noodoproep:

 • Stap 1: Om SAMSUNG-accountslot S5 of andere apparaten te omzeilen, tikt u op de knop Noodoproep op het vergrendelingsscherm. Tik op Noodoproep om dit apparaat te repareren is vergrendeld als gevolg van abnormale fabrieks reset
 • Stap 2: Kies een noodoproep zoals 911 of iets anders en tik vervolgens op de knop Noodoproep.
 • Stap 3: Tik op de drie puntjes (meestal rechtsboven in uw scherm) en tik vervolgens op Contacten.
 • Stap 4: Tik op het veld Noodoproep klein, en verbreek de verbinding. Schuif de home-knop > OK.
 • Stap 5: Ga naar het toetsenbord, en tik op Micro > Google App, volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm om het af te ronden en klik op OK.
 • Stap 6: Schakel WiFi in, en typ vervolgens Instellingen in de Google verkenningsbalk. Dit zal Instellingen openen, en tik op Back-up en reset.
 • Stap 7: Tik op Fabrieksgegevens resetten > Apparaat resetten > Alles verwijderen. Fabrieksgegevens resetten om dit apparaat te repareren is vergrendeld vanwege abnormale fabrieksoproep
 • Stap 8: Meld u aan bij uw SAMSUNG account en tik opnieuw op Alles verwijderen. Bevestig dit en ga terug naar de beveiligingsvoorkeur in Instellingen.
 • Stap 9: Schakel de reactiveringsvergrendeling uit en tik op OK om op te slaan. reactiveringsvergrendeling uitschakelen
 • Stap 10: Ga nu terug naar het SAMSUNG account vergrendelscherm en meld u aan bij uw Samsung account. Als u wordt gevraagd om telefoonactivatie, vink dan WiFi gebruiken aan.

Hier gaan we. Hopelijk omzeilt dit het SAMSUNG account slot. Als deze methode niet werkte voor u, maak je geen zorgen. Probeer de volgende oplossing.

Methode 3. Omzeil Google Account Lock op SAMSUNG met PassFab Android Ontgrendelaar

Een andere effectieve manier om SAMSUNG-accountvergrendeling te omzeilen (wanneer het een Google-account is), is om het te doen met behulp van een software van derden. PassFab Android Ontgrendelaar is een geweldige optie als het gaat om Android schermvergrendeling en SAMSUNG account vergrendeling. Deze software is een eenvoudig te gebruiken programma met een hoog slagingspercentage. Omzeilen Samsung account dit apparaat is vergrendeld als gevolg van een abnormale fabrieksreset met behulp van PassFab Android Ontgrendelaar:

 • Stap 1: Download en installeer PassFab Android Ontgrendelaar in Windows computer of Mac.
 • Stap 2: Start het programma, en sluit vervolgens uw vergrendelde apparaat aan op uw computer via USB-kabel.
 • Stap 3: Klik op Google Lock verwijderen (FRP) op de programma-interface.

  klik google slot verwijderen om in passfab android ontgrendelaar
 • Stap 4: Klik op de knop Start verwijderen in de rechterbenedenhoek.

  Klik op start verwijderen in passfab android unlocker
 • Stap 5: Zorg ervoor dat uw SAMSUNG is verbonden met Wi-Fi. De Android Ontgrendelaar zal u een melding sturen. Tik op View om de browser te openen en het bestand "BypassFrp.apk" te downloaden.

  download het bestand om het frp slot te omzeilen
 • Stap 6: Open het bestand, het zal u naar de instellingen pagina van het apparaat brengen.

  instellen van het apparaat in de instellingen pagina
 • Stap 7: Stel een ontgrendel patroon in.

  patroon instellen om het frp slot te omzeilen
 • Stap 8: Herstart het toestel, u kunt het patroon nu gebruiken om het FRP slot te omzeilen.

  Omzeil frp slot succesvol

Methode 4. Neem contact op met de SAMSUNG Klantenservice voor hulp

De laatste maar niet de minste methode voor dit apparaat is vergrendeld als gevolg van abnormale fabrieksreset fout, is om contact op te nemen SAMSUNG Support voor hulp. Als er Samsung-winkels in de buurt zijn, kunt u uw vergrendelde SAMSUNG-apparaat naar de winkel brengen, de spullen over uw probleem vertellen, en zij zullen uw identiteit verifiëren en u verder helpen. Anders kunt u contact opnemen met de online ondersteuning door een bezoek aan SAMSUNG Support pagina, en selecteer vervolgens de service die u nodig hebt, of schrijf ze een e-mail, en u zult antwoord krijgen.

Extra Tips: Hoe schakel ik Google/SAMSUNG Reactiverings Slot uit

Het is vervelend om in te loggen op een SAMSUNG account wanneer deze is vergrendeld, ook al is dit voor de veiligheid van uw toestel. Dus sommigen van u willen Google/SAMSUNG reactiveringsvergrendeling uitschakelen. Als dat zo is, volg dan deze stappen:

 • Stap 1: Start in uw SAMSUNG toestel de Instellingen app.
 • Stap 2: Tik op Vergrendelscherm en beveiliging > Zoek mijn mobiel. vind mijn mobiel om google reactiveringsslot uit te schakelen
 • Stap 3: Voer uw SAMSUNG account wachtwoord in om verder te gaan.
 • Stap 4: Schakel de Reactivation Lock uit. Er verschijnt een waarschuwing voor het uitschakelen van de reactiveringsvergrendeling, voltooi deze en tik op OK om te bevestigen. samsung reactiveringsslot uitschakelen
 • Stap 5: Voer nogmaals het wachtwoord van uw SAMSUNG account in en tik op Bevestigen.

Laatste woorden

Dus dit is het. Als u de foutmelding "Dit apparaat is vergrendeld vanwege een abnormale fabrieksreset" tegenkomt, kunt u de effectieve oplossingen volgen die hierboven in dit artikel zijn vermeld. De 4 oplossingen zijn gemeld als de mogelijk werkende oplossingen. Als u ooit uw SAMSUNG scherm wachtwoord vergeet, of vastzit in het ondertekenen in SAMSUNG FRP slot, PassFab Android Ontgrendelaar is het proberen waard.

FAQs over SAMSUNG Account Lock

Q1: Verwijdert een fabrieks reset SAMSUNG account?

Ja. Fabrieks reset zal uw SAMSUNG account verwijderen dat is aangemeld op uw toestel. Echter, u zult nog steeds uw SAMSUNG account en wachtwoord moeten aanmelden voor de fabrieks reset.

Q2. Hoe herstel ik mijn SAMSUNG naar de fabrieksinstellingen?

Om de fabrieksinstellingen van SAMSUNG te herstellen, ga naar Instellingen, zoek naar Fabrieksinstellingen, tik op Fabrieksinstellingen herstellen, en voer uw SAMSUNG account en wachtwoord in om te bevestigen.

Q3. Hoe reset ik een SAMSUNG telefoon die vergrendeld is?

Om een vergrendelde SAMSUNG telefoon te resetten, kunt u proberen om het te doen via de noodoproep beschreven in dit artikel, of u kunt een professionele Android lock screen removal tool zoals PassFab Android Ontgrendelaar proberen.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Android Tips / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>