Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

PassFab biedt u informatie en producten aan op deze website. Wanneer u toegang krijgt tot deze website, wordt uw elke handeling, bijvoorbeeld het downloaden en installeren van software, registreren, browsen, enz. geacht in te stemmen met deze onderstaande voorwaarden.

Bedrijf: TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED

Adres: Room B, 5th Floor, Gaylord Commercial Building 114-118 Lockhart Rd, Wan Chai, HongKong.

PassFab is eigendom van TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED.

Copyright

  • Alle producten en alles wat met de producten verband houdt (trademark, patenten, handelsgeheimen, tekst, afbeeldingen, logos, geluiden, interface design, structuur inbegrepen) op deze website zijn eigendom van en gelicensed door PassFab Co.,Ltd. Zij zijn allen beschermd door de Chinese en internationale wetten van copyright.
  • Zonder schriftelijke toestemming van PassFab Co.,Ltd., mag je in geen enkele vorm en voor geen enkel doel informatie copiëren, reproduceren, distribueren, doorgeven of publiceren. Of het nou voor profit of voor non-profit is. PassFab houdt zich het recht voor om legale actie te ondernemen.

Software Toestemming

Gebruikers mogen de software installeren en gebruiken op single-user terminals met niet-commerciële doeleinden. Je mag niet copiëren of veranderen en geen afgeleide producten creëeren (inbegrepen: plug-in, een programma voor derden zonder toestemming) zonder det toestemming van PassFab Co.,Ltd.

Software Gebruiker

  • Gebeuikzeq mogen de software in geen geval en op geen enkele manier verkopen, verhuren, uitlenen of op een andere manier doorgeven aan anderen.
  • Gebruikers mogen de software niet vertalen of ontbinden, de source code naar buiten brengen door namaak of ontmanteling, of nieuwe software ontwikkelen op de basis van PassFab software.
  • Gebruikerss mogen geen data processing services of gebruik van software bieden aan derden.
  • Gebruikers mogen logos of trademarks verbonden aan PassFab software niet veranderen.
  • Gebruikers mogen geen inbreuk maken op de rechten van PassFab Co.,Ltd.

Disclaimer

Ondanks alle pogingen geeft PassFab geen garantie van juistheid, volledigheid, voldoening en betrouwbaarheid wat betreft de materialen, informatie en software op deze website. PassFab zal alle risico's duidelijk maken voor je software download (inbegrepen en zonder limiet, de mogelijkheid dat je computer of je data geïnfecteerd kan worden door een computer virus). Je bent de enige verantwoordelijke voor infecties van je computer of het verlies van data dat voortkomt uit het downloaden van software of het gebruik van deze site. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden.

Contact Informatie

Je kunt de Klantendienst vrijblijvend contacteren, we zullen binnen 1 dag antwoorden.