Hoe Google Slot omzeilen? 4 methoden voor jou!

“"De apps in mijn tablet bleven crashen, dus ik zette mijn apparaat terug naar de fabrieksinstellingen. Na een fabrieksreset vraagt ​​mijn tablet nu echter om Google-accountgegevens, die ik me niet meer herinner. Hoe Google FRP omzeilen?” ”

verify google account to bypass frp

Verschillende mensen worden dagelijks geconfronteerd met problemen zoals FRP. Ik weet dat het frustrerend kan zijn. Als u hier bent vanwege het lastige FRP-slot, hoeft u zich geen zorgen meer te maken! In dit artikel zullen we u vertellen hoe u Google Slot binnen enkele minuten met een computer kunt omzeilen met een geweldige en veilige Gereedschap. We zullen ook de top 4 FRP-bypass-methoden delen om uw tabblad te ontgrendelen met behulp van een computer. Dus laten we beginnen.

Deel 1: Wat is FRP? Kan FRP worden omzeild?

Kortom, Fabrieks Resetten Bescherming van FRP is een beveiligingsmaatregel die wordt genomen door smartphonefabrikanten en tablets. Het doel is om te voorkomen dat de klant de beveiliging doorbreekt wanneer het apparaat wordt gestolen. De dief wist meestal uw gegevens en voert de fabrieksreset uit. GVK speelt hier een belangrijke rol.

Het vraagt om de inloggegevens van de gebruiker voordat het wordt gereset. Als de persoon de reset uitvoert zonder accountgegevens op te geven, werkt het apparaat niet meer. Hij blijft vragen naar de gegevens van de vorige eigenaar. Als de persoon na een paar pogingen geen informatie verstrekt, wordt deze geblokkeerd.

Nu rijst de vraag, kan FRP ooit worden omzeild? Het antwoord is dus ja! Er zijn echte gevallen waarin de eigenaar zichzelf heeft buitengesloten van hun apparaten. In dergelijke gevallen kan FRP worden omzeild. Als u SAMSUNG heeft en u is iets soortgelijks overkomen, dan zullen we u enkele manieren vertellen hoe u Google-verificatie met een computer kunt omzeilen.

Deel 2: Hoe omzeil ik FRP met een computer?

We hebben de beste methoden voor u verzameld om FRP met pc te omzeilen. Bovendien hebben we de meest effectieve FRP-bypass-tool om te ontgrendelen die de FRP zelfs op SAMSUNG-apparaten met behulp van een computer zal omzeilen. Dit zijn de 4 beste methoden om uw Google-verificatie met een computer te omzeilen:

Methode 1: Samsung FRP omzeilen met computer via PassFab Android Ontgrendelaar

Als je jezelf hebt buitengesloten van je tablet of Samsung-apparaat, Google Slot bypass-tool - PassFab Android Ontgrendelaar heeft je rug. Het is een professionele scherm- en FRP-ontgrendelaar met gebruiksvriendelijke functies en een gebruiksvriendelijke interface. Zie de onderstaande stappen om FRP Ontgrendelaar te omzeilen met de computer met behulp van deze geweldige tool.

 • Stap 1. Downloaden en installeer eerst PassFab Android Ontgrendelaar op uw pc.
 • Stap 2. Verbind vervolgens uw tablet met de pc via een USB-kabel. Lancering de applicatie en selecteer "Verwijder Google-vergrendeling (FRP)".

  click remove google lock feature in passfab android unlocker

 • Stap 3. Klik nu op Begin verwijderen.

  click start remove in passfab android unlocker

 • Stap 4. Zorg ervoor dat uw apparaat is verbonden met wifi en PassFab Android Ontgrendelen stuurt een melding naar het apparaat.

  receive a notification from passfab android unlocker

 • Stap 5. Volg de instructies op de interface om het bestand "BypassFrp.apk" te downloaden.

  download the bypassfrp apk file to bypass frp

 • Stap 6. Volg de gids om een ontgrendelingspatroon in te stellen.

  set up an unlock pattern

 • Stap 7. Teken het patroon voor schermontgrendeling. Start het apparaat opnieuw op en gebruik het patroon dat u zojuist hebt ingesteld om het apparaat te ontgrendelen.

  set up a pattern and use it to unlock the device

Lees ook: Hoe FRP Vergrendeling op alle Samsung-apparaten te omzeilen

Methode 2: Google FRP omzeilen met Pangu FRP Bypass

Hier is nog een FRP Slot-bypass-tool die u op uw Android-telefoons kunt gebruiken door deze op de computer aan te sluiten. Pangu FRP-bypass wordt gebruikt om het Google-account gemakkelijk te omzeilen. Het goede is dat het gratis is en compatibel met Micromax-, Samsung- en Motorola-apparaten. Controleer de onderstaande stappen om frp te omzeilen met een computer die Pangu gebruikt:

 • 1. Installeer het op een pc en sluit uw apparaat aan met een USB-kabel.
 • 2. Voer het uit en het zal u vragen om details toe te voegen om het FRP-account te ontgrendelen.

  Pangu FRP Bypass Tool

Methode 3: Google vergrendeling omzeilen zonder OTC met Sidesync

De derde methode om de Google Vergrendeling met een computer te omzeilen, is door een software genaamd Sidesync te gebruiken. Zie de onderstaande stappen om te zien hoe u het kunt gebruiken:

 • 1. Downloaden en installeer Sidesync.apk. Sluit het apparaat ook aan op de pc.
 • 2. Dan verschijnt er een pop-up. Selecteer Openen met Chrome om het bestand te downloaden.

  open with chrome

 • 3. Ga vervolgens naar Play Store vanaf het apparaat dat u de FRP-landinstallatie ES File Explorer wilt omzeilen.

  download es file explorer

 • 4. Open de ES File Explorer en installeer APK vanuit de downloaden map.
 • 5. Klik op Back-up en resetten. Tik ten slotte op Fabrieksgegevens resetten.

Dat is alles; uw FRP is niet langer actief.

Methode 4: Omzeil FRP met OTC met Samsung SRP-instellingen.apk

De laatste methode omvat het gebruik van OTG en een schijf. Volg de onderstaande stappen om te zien hoe u FRP kunt omzeilen met de computer:

 • 1. Downloaden eerst Samsung FRP instellingen.apk
 • 2. Kopieer vervolgens het APK-bestand naar USB.
 • 3. Gebruik een OTG-kabel om het apparaat op de pc aan te sluiten.
 • 4. Installeer nu het apk-bestand. Het zal u vragen om toestemming te geven voor toegang tot de telefoon. Sta de toestemming dus toe om door te gaan naar de volgende stap.
 • 5. Ga naar Navigeren en resetten. Selecteer "Fabrieksgegevens resetten." Het apparaat zal opnieuw opstarten en alle gegevens wissen, inclusief Fabrieksreset Beveiliging Slot.

Veelgestelde vragen: mensen vragen ook over het omzeilen van FRP

Q1. Hoe schakel ik het FRP-slot uit zonder een computer?

U kunt de FRP-verwijderingsservice of de FRP-bypass-apk gebruiken om het FRP-slot te verwijderen zonder dat u een pc nodig hebt.

Q2. Hoe omzeil ik Google-verificatie na het resetten van de pc?

U kunt de professionele tools zoals PassFab Android Ontgrendelen gebruiken om Google-verificatie te omzeilen, zelfs na de reset. Het maakt niet uit of je de inloggegevens van je Google-rekening helemaal bent vergeten.

Q3. Verwijdert Odin FRP Slot?

Ja, maar je moet het apparaat flashen met Odin. Omdat het een fabrieksresetbeveiliging is, moet u knipperen om deze te negeren.

Laatste woorden

Als je je Google-gegevens bent vergeten en je wilt resetten, hebben we vier methoden voor je samengesteld. Aanvankelijk zagen we wat FRP is. Vervolgens hebben we besproken hoe u het FRP-slot met de computer kunt omzeilen. Bovendien hebben we de best mogelijke methode behandeld, PassFab Android Ontgrendelen in detail. Ik weet zeker dat deze stapsgewijze handleiding u heeft geholpen bij het oplossen van uw FRP-problemen. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte. We zullen ons best doen om al uw katernen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Android Tips / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>