Beste iPhone iCloud Unlock Software 2021

Als u een vergrendelde iPhone hebt en hem niet kunt gebruiken, kan dat een ontmoedigende ervaring zijn. Geloof me, ik heb in je schoenen gestaan, en ik begrijp volledig hoe verloren je je voelt. Daarom heb ik een aantal van de beste iPhone iCloud-ontgrendelingssoftware in 2020 voor je meegenomen, inclusief tools die gratis kunnen worden gedownload, om je te helpen je probleem voorgoed op te lossen. Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar iPhone iCloud-ontgrendelingssoftware.

Deel 1. PassFab Activering Ontgrendelaar - Bovenkant Het beste iPhone iCloud Ontgrendelen Software

Het is praktisch om onze lijst van de beste iPhone iCloud unlock software te beginnen met de allerbeste tool. En ja, je hebt het goed geraden! De beste iPhone iCloud unlock software is niemand minder dan PassFab Activering Ontgrendelaar. Het is zeer snel en nauwkeurig. Bovendien kan het gemakkelijk omzeilen de iCloud-activering slot zonder vorige eigenaar. Bovendien kan het effectief verwijderen iCloud slot zonder iTunes en Apple ID. Best cool, toch?

Andere dan deze functies, PassFab Activering Ontgrendelaar is de ultieme iPhone iCloud unlock software in 2020, omdat het bedrijf u ook aanbiedt om een gratis proefversie te downloaden om hands-on ervaring te krijgen voordat u de volledige versie koopt. Het wordt geleverd met een vriendelijke en eenvoudig te gebruiken interface die even haalbaar is voor zowel beginnende als deskundige gebruikers. Laten we nu eens een kijkje nemen op de stap-voor-stap instructies over hoe deze iPhone iCloud unlock software te gebruiken.

Stap 1. Allereerst, download en installeer PassFab Activering Ontgrendelaar op je PC of Mac. Zodra je het programma hebt geïnstalleerd, voer je het uit met beheerdersrechten. Direct na het starten van het programma, ziet u de hoofdinterface van het programma. Selecteer iCloud activeringsslot verwijderen.

selecteer icloud activeringsslot verwijderen

Stap 2. Hier, moet u de "Start" knop selecteren.

start passfab activation unlocker

Stap 3. Daarna moet u uw iPhone aan te sluiten op de PC met behulp van een USB-kabel.

apparaat aansluiten op passfab activation unlocker

Stap 4. Zodra u uw iPhone met succes hebt aangesloten op de PC, zal een "Volgende" knop verschijnen op het scherm van het programma. U moet op deze knop klikken om het iCloud-verwijderingsproces te starten.

apparaat jailbreaken naar passfab activation unlocker

Stap 5. Nu moet u op de knop "Start verwijderen" klikken nadat u uw apparaat hebt gejailbreakt.

klik op start verwijderen in passfab activation unlocker

Stap 6. Nu is uw iCloud slot met succes verwijderd.

icloud slot succesvol verwijderen in passfab activation unlocker

Deel 2. Andere iPhone iCloud ontgrendeling software

Anders dan PassFab Activering Ontgrendelaar, zijn hier enkele van de beste iPhone iCloud-ontgrendelingssoftware in 2020, inclusief tools die gratis kunnen worden gedownload. Dus, laten we eens een kijkje nemen op deze tools ook!

1- Checkm8 Software

Checkm8 is, zonder twijfel, een van de beste iPhone iCloud Unlock Software. Het wordt geleverd met een minimalistische interface. Net als PassFab, werkt Checkm8 ook op alle iDevices, inclusief de iPhone, iPad, en iPod Touch. Echter, in tegenstelling tot PassFab (aka iPhone iCloud Unlock Software in 2020), ondersteunt het niet de nieuwste modellen zoals de iPhone 12 en oudere modellen zoals de iPhone 4.

Deze iPhone iCloud Unlock software biedt een gratis proefversie om te downloaden, samen met een betaalde pro-versie. Het is een uitstekende iPhone iCloud Unlock Software, maar verbleekt in vergelijking met de PassFab Activering Ontgrendelaar.

Checkm8 iPhone iCloud Unlock Software

2- iRemove Software

iRemove iCloud Unlock Software is een andere verbazingwekkende tool ontwikkeld door iRemove dev team om Apple ID te omzeilen op de iPhone. Het biedt een eenvoudige maar krachtige oplossing om zich te ontdoen van de iCloud Activering Lock scherm. Het werkt goed met zowel iPhone als iPad. Het beste ding over deze tool is dat het verwijdert uw Apple ID in een simpele klik.

Echter, in tegenstelling tot PassFab Activering Ontgrendelaar, ondersteunt het niet een breed scala van iDevices en IOS-versies. Aan de andere kant, deze iPhone iCloud Unlock Software biedt u een gratis versie te downloaden om Apple ID te omzeilen op de top van een premium versie met uitgebreide functies. Het is extreem snel en betrouwbaar. Echter, de gebruikersinterface is niet zo goed als PassFab.

iRemove iCloud Unlock Software voor iPhone

3- iCloud Unlock Deluxe Software

iCloud Unlock Deluxe is een andere grote iPhone iCloud Unlock Software die Activering Lock kan omzeilen, zelfs op de zwarte lijst iDevices. Je zou kunnen zeggen dat het een pluspunt voor deze tool. Ik geloof echter dat unlocking tools ontwikkeld zijn om je te helpen je problemen op te lossen en niet om gebruikt te worden voor illegale of immorele activiteiten. Daarom, persoonlijk, beschouw ik deze eigenschap als een nadeel van het hulpmiddel.

Anyways, ik heb deze tool opgenomen in de lijst van beste iPhone iCloud Unlock Software in 2020 vanwege zijn andere verbazingwekkende functies en het feit dat het beschikbaar is om gratis te downloaden. Naast de verbazingwekkende functies, is het relevant complex en kan het moeilijk te gebruiken zijn voor beginners.

iCloud Unlock Deluxe Software voor iPhone

4- ELJoker ICLOUD Bypass Software

ELJoker ICLOUD Bypass is een andere coole iPhone iCloud Unlock Software op onze lijst. Het werkt perfect in termen van functionaliteit en biedt een grote waarde. Echter, er zijn een paar tekortkomingen van EJoker ICLOUD Bypass Software in vergelijking met PassFab Activering Ontgrendelaar. Ten eerste, de gebruikersinterface is helemaal niet vriendelijk. Het geeft een gevoel van het gebruik van een klassieke tool uit de vroege jaren 2000, wat niet goed past bij de nieuwe generatie.

Bovendien ontbreekt het aan een goede klantenondersteuning en is er geen geschikte betalingsmethode om het programma op de website te kopen. Ondanks deze tekortkomingen, doet het een fatsoenlijke job in het omzeilen van de iCloud Activering Lock.

ELJoker iPhone iCloud Ontgrendelingssoftware

5- iBoyinc iCloud Bypass Tool Software

De laatste iPhone iCloud Unlock Software op onze lijst is iBoyinc iCloud Bypass. Het is bijna identiek aan de ELJoker ICLOUD Bypass Software, maar minder effectief in termen van resultaten. Het wordt geleverd met een minimalistische old school user-interface, die relevant gemakkelijk te gebruiken is in vergelijking met ELJoker, maar niet zo effectief en vriendelijk als PassFab Activering Ontgrendelaar. Echter, iBoyinc iCloud Unlock Software is volledig gratis, en je kunt het downloaden om Activering Lock op je iPhone te omzeilen.

iBoyinc iPhone iCloud Ontgrendeling Software

Deel 3. Waarom PassFab Activering Ontgrendelaar de beste iCloud Unlock Software is?

Nu dat we alle beste iPhone iCloud Unlock Software in 2020 hebben besproken, inclusief degenen die beschikbaar zijn voor gratis download, laten we eens analyseren waarom de Activering Lock Ontgrendelaar van PassFab de beste is. Zoals je kunt zien in de onderstaande tabel, is PassFab Activering Ontgrendelaar de snelste, meest nauwkeurige, en gemakkelijk te gebruiken tool. Bovendien is het goedkoper en biedt het veel meer functies dan zijn concurrenten.

Tool Slagingspercentage In-App Jailbreak Tijd ontgrendelen Gebruikersinterface Ondersteunde platformen Prijs
PassFab Activering Ontgrendelaar Zeer hoog 2-5 Minuten Excellent Windows en Mac Gratis proefversie+ $35.95
Checkm8 Hoog 10-15 Minuten Good Alleen Mac Gratis proefversie + $59.99
iRemove Hoog 15-20 Minuten Good Alleen Mac Gratis proefversie + $59.99
iCloud Unlock Deluxe Gemiddeld 20-25 Minuten Average Windows en Mac Gratis
ELJoker Gemiddeld 25-30 Minuten Poor Windows en Mac $5-$25
iBoyinc Laag 25-30 Minuten Poor Windows $5-$20

Laatste gedachten

Dus, dat is het, jongens. Dit artikel behandelt een lijst met de beste iPhone iCloud Unlock Software in 2020, inclusief tools die gratis kunnen worden gedownload om u te helpen Activering Lock te omzeilen. Zoals je kunt zien, PassFab Activering Ontgrendelaar de ultieme iPhone iCloud-ontgrendelingssoftware. Het ligt mijlen voor op zijn concurrenten in termen van functionaliteit en dat ook tegen een relatief lagere prijs. Al met al, het biedt de beste waarde voor uw geld en garandeert ook om uw probleem op te lossen. Ik hoop dat dit artikel nuttig voor je was. Laat het me weten als u nog vragen heeft. Ik zal mijn best doen om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Updated on / Posted by Beek Zwart to iCloud Tips / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>