PassFab 4WinKey Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab 4WinKey

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • Dit is een krachtig Windows paswoord herstel middel

  Ik was het login paswoord van mijn lenovo laptop vergeten en heg lukte me niet het te omzeilen. Ik heb het vele vrienden gevraagd, maar niemand had de oplossing. Ik heb tenslotte passfab 4winkey voor mac gebruikt.Ik hebpassfab 4winkey gedowload en geïnstalleerd op mijn macbook air. Ik heb een paswoord reset disk op usb flash drive gremaakt en deze gebruikt op mijn lenovo laptop. Ditvheeft het login paswoord eindelijk weggehaald, ik omzeil zo het login scherm met dit krachtege windows paswoord herstel middel. Bedankt.

  natasha skirt 2020-07-19
 • Een leuke 4Winkey voor mezelf

  Ik was het paswoord van mijn Acer laptop kwijt en was daar niet gelukkig mee. Ik heb een heleboel vrienden om advies gevraagd en heb geen mogelijkheid gevonden. Ik wilde de computer al opnieuw installeren,maar wilde al mijn informatie erin niet verliezen. Gelukkig heb ik toen 4WinKey gekregen en mijn paswoord kunnen ontgrendelen zonder data verlies. Hartstikke bedankt!

  Keith Fishman 2020-02-21
 • Bedankt

  Dank jullie wel!

  salah 2019-08-07
 • Fantastisch software!!!!!

  Ik heb zojuist mijn Windows 10 administrator paswoord gereset met jullie software... Dank jullie wel!!

  Ween 2019-06-30
 • Dit is een geweldig middel, de klantendienst is erg goed

  Mijn vriend was het paswoord van zijn Toshiba laptop verloren, en wilde zeker geen data verlies hebben. Ik heb dus een oplossing gezocht, en stuitte op een artikel dat PassFab4Win aanbeval. Het was eenWindows 10 laptop. Ik heb op mijn laptop een USB aangemaakt en het meegenomen naar de Toshiba, en het deze opgestart met de boot USB, ik heb Windows 10 geselecteerd, daarna het admin profiel en toen het paswoord veranderd. Dat was erg makkelijk. Ik had in het begin moeite met het gebruiken, maar dat was omdat ik de instructies niet goed had gelezen. Ik heb een ticket geopend bij de klantendienst en samen hebben we de oplossing gevonden. De technische hulp is erg goed, en erg snel. They do care! Ik aarzel geen seconde om PassFab4Win aan te bevelen aan iedereen die een computer moet ontgrendelen.

  anton Bee 2019-06-22
 • verwijderen van administrator paswoord win 10

  Ik heb eenacer laptop en ik was het administrator account login paswoord vergeten, het enige account op de computer. Ik kon me het paswoord met geen mogelijkheid meer herinneren. Toen kreeg ik dit 4winkey software,ik heb de MAC versie gedownload op mijn macbook air,en het paswoord voor mijn acer windows 10 login account gereset. oh ik zo blij!

  sakiten lonely 2019-05-29
 • Dank je wel 4winkey

  Ik heb een Dell laptop en ik was het administrator login paswoord vergeten omdat ik nogal slordig ben!Ik had hem al lang niet open gedaan~ Oh nu moet ik hem kunnen openen. ik wil niet alles opnieuw installeren, er staan belangrijke gegeven in. Een vriend van me heeft me 4WinKey aanbevolen. Eindelijk kan ik de computer weer gebruiken! Ik had wat tijd nodig om het programma te leren gebruiken, maar het technische team was zo vriendelijke me te helpen. Daaarom even deze beoordeling, maar ook om dank je wel PassFab 4WinKey te zeggen!!!

  Rudolf Aebua 2019-05-15
 • Oh, deze software is geweldig

  Ik was het paswoord van mijn dell laptop kwijt, maar heb daarnaast alleen een iMac om mee down te loaden. Gelukkig, ik heb de mac computer gebruikt voor het downloaden en installeren van deze software, en om het paswoord van mijn dell laptop te verwijderen. Deze software is zo geweldig, het heeft me echt geholpen.

  kayla ness 2019-04-26
 • fantastische software

  Ik was het login paswoord van mijn Dell laptop vergeten, die werkt met Windows 10. Ik wilde het paswoord tetug, maar heb daarvoor geen manier gevonden. Ik moest dus resetten of verwijderen.PassFab 4WinKey is te gek, het heeft me geholpen mijn paswoord te verwijderen.

  Anton Bee 2019-04-16
 • Bedankt!

  Het werkt! !! Dank jullie wel… ik had mijn computer al zo'n 5 jaar niet gebruikt en kon er niet meer in. Geweldig, dankzij jullie lukt het weer!

  Luck 2019-03-17