PassFab iPhone Backup Ontgrendelaar Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab iPhone Backup Ontgrendelaar

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • Het helpt echt!

  Ik dacht dat ik mijn iPhone-back-up nooit zou kunnen herstellen omdat iTunes me bleef vragen om het back-uppaswoord in te voeren, wat ik me dus helemaal niet meer herinnerde. PassFab iPhone Backup Unlocker hielp me mijn iTunes-back-uppaswoord te herstellen. Hartelijk bedankt!

  Anthony L. 2020-02-14
 • Het loste mijn iTunes-probleem op

  Ik ging mijn iPhone-back-up op iTunes controleren nadat ik mijn apparaat op mijn pc had aangesloten, maar ik kreeg steeds een foutmelding te zien met de melding "iTunes kon de iPhone niet herstellen omdat het paswoord onjuist was". Wat was er aan de hand? Ik kon me niets herinneren van het paswoord. Misschien had ik dit paswoord lang geleden ingesteld, ik weet het niet. Ik stond op het punt op te geven toen ik deze software vond. Het kon mijn iPhone niet detecteren bij de eerste keer dat ik verbinding maakte. Toen probeerde ik het een tweede keer en het werkte als magie. Bedankt!

  Amy 2019-12-26
 • Behulpzaam

  Ik was een Mac-gebruiker en ik probeerde mijn iTunes-back-up op mijn iphone te herstellen. Het bleef me vragen om mijn back-up paswoord in te voeren. Maar het paswoord is al zo lang geleden gemaakt. Ik kan het me helemaal niet herinneren. Ik googlede op internet en probeerde verschillende producten. Alleen dit product heeft me geholpen mijn paswoord terug te vinden. Heel blij! Ik zou deze software aanbevelen aan iedereen die het nodig heeft.

  Glenn 2019-10-30
 • Erg nuttig! Mijn probleem is opgelost

  Ik werk zelden met computer en mobiele telefoon, dus ik was in paniek toen ik werd gevraagd om mijn iTunes-back-up paswoord in te voeren,die kon ik meecht niet herinneren. Dankzij PassFab iPhone Backup Unlocker kon ik zonder problemen mijn back-up paswoord herstellen! Nu kan ik mijn iTunes-back-up gemakkelijk herstellen.

  Cherlin 2019-09-26
 • mooie iphone back-up paswoordontgrendeling voor mac

  ik heb nog nooit een iphone bakup unlocker zoals deze software gebruikt, in het begin twijfelde ik zelfs of het echt zou werken, ik heb uiteindelijke deze tool gekocht, ik downloadde, installeerde en registreerde het op mijn macbook, het resultaat laat me mijn itunes back-up paswoord zien! bedankt passfab, en ook bedankt aan mijn broer om mij zulke geweldige software voor te stellen.

  kimberly smamtha 2019-08-27
 • oh ik was mijn back-up paswoord kwijt

  wat een nuttige verwijderaar van het iPhone-back-up paswoord! Ik was het back-up paswoord vergeten en wilde weer toegang krijgen tot de iTunes-back-up. Deze app is nuttig, ik weet zeker dat het een goeie tool is.

  Henina King 2019-07-16
 • heeft mijn back-up paswoord op mac verwijderd

  Ik was het paswoord kwijt om mijn iPhone-back-up te ontgrendelen, oh het is een triest verhaal. Ik wilde het zoals gewoonlijk gebruiken. Elke keer dat ik mijn iPhone op mijn Mac-computer aansluitte, werd er om het paswoord gevraagd om mijn iTunes-back-up te ontgrendelen. Ten slotte downloadde en installeerde ik deze PassFab iPhone Backup Unlocker op Mac en zo verwijderde ik ten slotte mijn back-up paswoord. Nu kan ik het weer prima gebruiken. Ik had ook een nieuw paswoord ingesteld na het verwijderen. Ik denk dat ik het nooit meer zal vergeten.

  Kiera Merlin 2019-07-15
 • OMG het werkt echt!

  OMG!!! Het werkt op mijn iPhone 11. Ik wilde het vergeten back-up paswoord van mijn iPhone verwijderen en ik had er zoveel dingen geprobeerd. Uitindelijk werkte deze software voor mij! Alleen dit! dit! dit! Oh ik had zoveel geluk vandaag !!!

  Susan Krett 2019-07-03
 • ontgrendelde mijn paswoord voor screentime op tijd

  Dit is een leuk programma. Ik had een paswoord voor de schermtijd ingesteld om te voorkomen dat mijn zoon te veel YouTube-video's bekijkt. Maar al snel vergat ik het paswoord, telkens wanneer ik het paswoord invoerde, stond er dat het paswoord niet correct was. Dankzij deze software kan ik mijn paswoord voor de schermtijd op tijd ontgrendelen.

  Roy Huffman 2019-05-29
 • verwijderdemijn itunes back-up paswoord heel snel

  Dit is echt een leuke en professionele tool voor het herstellen van paswoorden van iTunes! Ik was het paswoord kwijt om de iTunes-back-up te ontgrendelen wanneer ik mijn iPhone 11 Pro Max op iTunes aansluit. Eindelijk stelde mijn zus me deze tool voor. Ik ben haar zo dankbaar.

  Edward Murphy 2019-05-21