PassFab iPhone Ontgrendelaar Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab iPhone Ontgrendelaar

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • mijn ongedaan gemaakte apple id herstellen

  mijn apple-id is zonder reden uitgeschakeld. Ik weet niet zeker waarom en wat ik heb gedaan om de Apple ID uit te schakelen. Ik moet deze Apple ID dus van mijn iPad verwijderen. Deze software is wat ik zocht. het heeft me geholpen mijn Apple ID gemakkelijk te omzeilen. Super !

  donna hunter 2020-05-25
 • ik heb mijn vergeten apple id kunnen uitschakelen

  Gisteren werd mijn Android naar de reparatie gestuurd, dus gebruikte ik mijn oude iPhone als alternatief. Helaas was het een iPhone van een aantal jaren geleden en heb ik geen toegang meer tot die Apple ID-e-mail. Mijn zoon raadde me deze tool aan en ik probeerde het dus. Nou, het was heel makkelijk te gebruiken en het nam niet veel tijd . Ik zou deze tool zeker aan vrienden aanbevelen voor vergelijkbare situaties.

  Gina Y. 2020-03-18
 • het heeft geholpen!

  Ik heb een heel oude iPhone 6 waarvan ik mijn Apple ID was vergeten en waarvan ik de fabriekinstellingen wilde resetten, maar daar moet ik Apple ID voor invoeren ... Daarom heb ik dit software gekocht. Gelukkig heeft het me geholpen de fabrieksinstellingen te resetten! Bedankt!

  Nick 2019-07-16
 • mijn appel id ontgrendelen werkt

  ik wil zeggen,het ontgrendelen van apple id in deze passfab iphone ontgrendel-software werkt echt, ik ben er zo blij mee.Ik was mijn Apple ID-paswoord vergeten en wanneer ik apps probeer te downloaden, blijft de App Store mijn Apple ID-paswoord vragen, maarik kan er niks aan doen, ik ben het gewoon vergeten vanwege mijn onzorgvuldigheid. ik ben deze tool zo dankbaar, het redt mijn situatie .

  norah smoth 2019-06-06
 • ik was zo stom mijn geheime code van de Iphone 7 te vergeten

  Ik ben domweg mijn toegangscode van mijn iPhone 7 vergeten, heb het vele keren geprobeerd, af en toe krijg ik de boodschap dat ik de iPhone op mijn computer moet aansluiten. Helaas, wanneer ik hem met iTunes verbind, wordt er opnieuw om de toegangscode gevraagd. Oh dankzij deze PassFab iPhone Unlocker, heb ik mijn telefoon gered. : D

  Rocio Hurado 2019-06-01
 • mijn beste iPhone-paswoordverwijderaar

  Dit is mijn beste iPhone-paswoordverwijderaar! Ik ben mijn toegangscode vergeten na het updaten van mijn systeem naar iOS 13.4. Ik gebruik meestal de Touch ID om te ontgrendelen, dus ik heb de toegangscode al een tijd niet ingevoerd. Ik heb deze software nu op mijn macbook gedownload en geïnstalleerd en gebruikt om mijn iPhone 7 te ontgrendelen, het werkt. Gelukkig kreeg ik de verloren gegevens terug via iTunes.

  Eva Black 2019-05-05
 • iPhone X iOS 13 wachtwoord omzeilen

  Het is een leuk programma. Het is in staat om de toegangscode voor lock-schermen op iPhone X te omzeilen. Het draait op iOS 13.3.1. Ik zal het zeker delen met mijn vrienden, mijn familie en mijn fans op facebook, twitter, youtube en instragam.

  Nicole Jenifer 2019-04-22
 • Heel veel hulp!

  OMG!! Dank aan mijn broer die mij deze software heeft aanbevolen. Ik heb nu weer toegang tot mijn iPhone X !!!! Goed gedaan!

  Eric 2019-03-18
 • ontgrendel mijn iPhone-toegangscode met succes

  Dit is de beste iPhone toegangscode ontgrendeling die ik ooit heb gebruikt. Ik was de toegangscode van mijn gloednieuwe iPhone 11 Pro Max vergeten. Ik wilde wel toegang krijgen tot de smartphone. Ik ben zo dol op deze paarse machine . Uiteindelijk stuurde een vriend me de downloadlink van deze software. Ik heb die gebruikt en zo snel de toegangscode met succes ontgrendeld. Ik ben nu zo blij. Ik ben zo blij dat ik het probleem heb opgelost.

  Simon Lumoir 2019-03-01
 • handig

  Ik vond het een leuk en nuttig programma. Ik ben de toegangscode van mijn paarse iPhone 11 vergeten en kan deze niet gebruiken. Ik ben zo teleurgesteld in mezelf. Ten slotte stelde mijn broer deze software voor en ik heb deze gebruikt om de toegangscode met succes te verwijderen. Het is prachtig.

  Charley Haston 2019-02-24