PassFab voor Office Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab voor Office

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • ontgrendel het paswoord van mijn Office-document

  Dit is een leuk programma, ik gebruikte het om het paswoord van mijn Office-document te ontgrendelen. Het is Word 2019, oh ik kan het paswoord niet altijd onthouden, dan gebruik ik dus deze software. Dank jullie wel voor de hulp van de professionele klantenservice.

  Cat Green 2020-05-25
 • Microsoft paswoord vergeten

  Ik was het Excel-paswoord van mijn Microsoft 2019 vergeten, ik wilde het verloren paswoord terugkrijgen, maar zowel ik als mijn vrouw zijn daar niet in geslaagd. Ik heb hulp gevraagd aan de Microsoft-gemeenschap en kreeg zo deze tool. Oh het is echt leuk. Ik koop het voor het geval ik weer paswoorden voor Word en PowerPoint vergeet.

  Alison Bob 2020-04-16
 • ben mijn wachtwoord vergeten maar maakt nu niet meer uit

  Ik was het paswoord van mijn Microsoft Office 2019 vergeten, het ging om een Excel-werkblad. Zonder het paswoord, kon ik er geen toegang toe krijgen. Maar daar maak ik me vanaf nu geen zorgen meer over. Ik gebruik uw PassFab voor Office om het paswoord te herstellen. Ontzettend bedankt!

  Susie Kingberly 2019-08-02
 • het is mijn levensredder

  Ik was het open paswoord van MS Office vergeten en niemand kon me helpen, ik wilde het paswoord terugkrijgen. Dus ik probeerde deze software te downloaden en te installeren. En het heeft me niet in de steek gelaten! Nu kan ik het paswoord gemakkelijk ontgrendelen. Daar ben ik zo blij mee.

  Nan Andrade 2019-07-20
 • geweldig

  Dit is een leuk en cool Office-hulpprogramma voor paswoordherstel. Ik was het open paswoord van mijn MS Office Excel 2010 kwijtgeraakt en heb dit het uiteindelijk gebruikt om mijn spreadsheet te ontgrendelen. Oh het is zo leuk! leuk! leuk!

  Ginana Breton 2019-07-02
 • Ik ben het wachtwoord voor mijn Office-document vergeten

  Ik was het paswoord voor mijn Office-document vergeten. Ik was echt boos. Ik wilde het zelf ophalen, maar ik kon me niet herinneren wat het paswoord was. Ten slotte had ik deze software gebruikt om het paswoord op te halen. Ik ben zo gelukkig!

  Sarchian Krainmr 2019-06-04
 • oh het is een leuk programma

  Ik was het open paswoord van mijn MS Office Word kwijtgeraakt en heb deze software gebruikt om het verloren paswoord te herstellen. Het is echt een leuke en nuttige tool voor het herstellen van paswoorden van Office. Het ondersteuningsteam is zo professioneel, ze hebben al mijn vragen over het gebruik ervan beantwoord.

  Paulino Palacios 2019-04-22
 • mijn beste Office paswoordherstel tool

  Ik was het paswoord van mijn MS Office 2016 kwijt. Ik had een belangrijk Excel-spreadsheet. Ik was zo bang om het paswoord te verliezen en het niet meer te kunnen openen. Nu kan ik PassFab voor Office gebruiken om het te openen zonder gegevens te verliezen. Ik was hier zo blij mee. Het is mijn beste Office-paswoordhersteltool.

  Brain Iten 2019-04-20
 • werkbare software

  Dit is echt een werkbaar programma voor mij. Ik gebruikte het om mijn eigen Microsoft Office Word-documentpaswoord te herstellen en het werkte als een zonnetje! Wauw, ik kan het niet geloven, maar het is waar. Mijn paswoord is 34dja.

  Beverly Dumaboc 2019-03-12
 • Dankzij de aanbeveling van Jack

  Ik had hier niet aan gedacht. Ik had een paswoord ingesteld voor mijn Excel-document, maar ik was mijn paswoord vergeten. Daar baalde ik van. Ik hoop dat ik het kan terughalen. Dus ik vond mijn goede vriend Jack, hij is een nerd, hij vertelde me dat PassFab voor Office me kon helpen mijn paswoord te vinden. Het bleek waar te zijn en uiteindelijk vond ik het verloren paswoord. Dankzij Jack!

  Nazii Ware 2019-03-07