PassFab voor PPT Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab voor PPT

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • open mijn ppt

  Deze software ontgrendelt mijn PowerPoint-paswoord zo snel. Ik was het paswoord van mijn PowerPoint kwijt en hoopte dat ik het me weer zou herinneren . Helaas niet . Ik dacht dat ik het nooit meer zou openen.Toen kreeg ik deze software en het loste mijn probleem op.

  Tivona Oliver 2020-08-01
 • kan ik het powerpoint-wachtwoord herstellen

  Ik weet dat Microsoft me op geen enkele manier kan helpen mijn vergeten powerpoint-paswoord te herstellen, maar deze software, die door mijn zus werd aanbevolen, kon mijn wachtwoord herstellen! Hartelijk bedankt!

  Situant Timae 2020-07-19
 • ben het paswoord vergeten, maar heb het uiteindelijk opgelost

  Een PowerPoint-bestand vergrendeld met een wachtwoord, maar het wachtwoord vergeten. Hoe open ik toch het bestand? Ik vroeg me af wat mijn mogelijke opties waren. Maakt niet uit, Uiteindelijk gebruikte ik deze software om het wachtwoord te ontgrendelen !!! Oh ik vind het leuk!

  Hafez Adam  2020-07-05
 • mijn beste tool voor het herstellen van PowerPoint-paswoorden

  Ik was het paswoord van mijn MS PowerPoint kwijt en had geen idee hoe ik het moet ontgrendelen, ik voeg ook mijn vrienden om hulp, maar geen van hen wist hoe. Eindelijk kreeg ik deze software via Google en kocht ik het. Het heeft mijn presentatie-paswoord hersteld.Ik zal dit goede nieuws met mijn vriend delen, ik ben ook zo blij.

  Amber Zimmer 2019-08-02
 • verwijder het wachtwoord van mijn ppt

  Ik had een paswoord ingesteld om mijn MS PowerPoint-bestand te beschermen en een week later was ik dat paswoord vergeten. Ik wilde het paswoord terugkrijgen en ik hoopte dat ik dat kon doen. Dus heb ik deze software geprobeerd om het te ontgrendelen. Uitindelijk werkt het voor mij. Ik kreeg snel het paswoord terug. Oh ik ben zo blij.

  Mamour Kyle  2019-07-13
 • Het is echt fantastisch.

  Toen ik mijn paswoord om powerpoint te openen vergat, was ik er helemaal niet goed van. Maar i heb k deze software gevonden en het kon me helpen het paswoord terug te vinden. Het is echt fantastisch. In de toekomst kan ik nu ook andere vrienden helpen om paswoorden terug te vinden.

  Lisa Fish 2019-06-20
 • Oh het is geweldig!

  Hoe kan ik binnen enkele minuteneen PowerPoint-paswoord herstellen? Ik was het paswoord van een PowerPoint-bestand kwijt en wist niet hoe ik het kon herstellen. Ik dacht dat ik al het belangrijke materiaal in het bestand zou verliezen. Oh, dat wilde ik echt niet. Uiteindelijk heb ik PassFab voor PPT gebruikt het om mijn vergeten paswoord te terugtevinden. Het is geweldig!

  Daniel Dalgardno 2019-06-02
 • wachtwoord vergeten van mijn powerpoint-presentatie

  Paswoord van mijn powerpoint-presentatie vergeten, hoe kan ik deze terugvinden? Ik heb naar veel oplossingen gezocht en uiteindelijk deze PassFab voor PPT gebruikt om het te herstellen. Ik probeerde een Brute Kracht-aanval te gebruiken, maar het hielp niet.Ten slotte gebruikte ik de brute-force met maskeer-aanval om mijn verloren paswoord te achterhalen. Bedankt PassFab.

  Quentin Gautron 2019-05-19
 • probleem met PowerPoint-paswoord beveiliging

  Ik kom net een probleem tegen dat ik het open paswoord van PowerPoint ben vergeten en geen idee heb hoe ik het gevoelige bestand nu kan ontgrendelen. Ik heb raad aan mijn vrienden gevraagd en geen van hen heeft een werkbare oplossing. Gelukkig heb ik dit PassFab voor PPT gevonden en krijg ik zo het verloren paswoord terug. Gelukkig maar.

  Marly Martie 2019-04-22
 • Gelukkighebik mijn PPT kunnen ontgrendelen

  Ik had een paswoord gegeven aan een PowerPoint-bestand, maar die was ik vergeten, ik heb elk paswoord geprobeerddie ik me kon bedenken, maar het werkte niet. Ik hoop dat iemand me kon helpen, maar niemand. Ik was er zo verdrietig over. Gelukkig heb ik PassFab voor PPT gevonden om het te ontgrendelen. Godzijdank.

  Tiago Chrispin 2019-04-03