PassFab ToolKit Gebruikers Reviews

10 BEOORDELINGEN Voeg jouw beoordeling toe

Laat ons weten wat je er van vindt

Laat ons hier je beoordeling achter over PassFab ToolKit

1. Selecteer een oordeel:

 • Slecht
 • Redelijk
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

2. Titel van je Beoordeling:

3. Schrijf hier je oordeel:

4. Naam:

5. Email:

6. Captcha:

captcha

Nota: Als he problemen hebt ondervonden in het gebruik van het product of als je suggesties wilt doen, neem dan HIER contact op met onze technishe hulp.

 • Verwijder eenvoudig een Windows-inlogpaswoord

  Ik was zo blij om te zien dat deze software het inlogpaswoord van mijn Windows 10-computer kan verwijderen. Ik denk dat ik het na aankoop opnieuw zal gebruiken omdat het ook ondersteuning biedt voor het vinden van de productkey en het herstellen van het Office-paswoord.

  Layra Tavares 2020-03-15
 • mijn beste paswoordgenie

  Het is net een paswoordgenie, gemaakt om een ​​idioot als ik te redden. Ik heb een slecht geheugen en vergeet altijd paswoorden. Nu ik weet dat er een paswoordherstelbundel is die mijn paswoorden kan herstellen, koop ik het zonder aarzeling.

  Gina Hermona 2020-02-21
 • beste paswoordherstelsoftware van mijn leven

  Oh ik wil jullie bedanken voor deze toolkit software !!!! Ik was het paswoord van mijn Office 2019 kwijt en ik had geen idee hoe ik ermee moest omgaan. Ik was zo verdrietig en wilde zelfs Office verwijderen. Gelukkig kreegg ik met behulp van dit programma het verloren paswoord terug !!! Oh my god! Ontzettend bedankt!

  Luis Carpio 2020-01-05
 • Mijn wereld ziet er beter uit nu ik dit heb

  Ik was het paswoord van mijn MS Windows 10-aanmeldingsaccount vergeten. En had geen idee hoe je dit probleem kon oplossen. Eindelijk raadde mijn vriendin Lucy mij deze software aan. Dit is een leuke en krachtige tool. Mijn wereld is beter zijn als ik hem bezit.

  Hugh Hoffman 2019-08-07
 • nuttige paswoordherstel bundel

  Dit is een nuttige en krachtige bundel voor paswoordherstel, ik heb het gebruikt om mijn Windows 10 Lenovo laptop-paswoord te ontgrendelen en het vergeten paswoord van Office 2016 te herstellen.

  Wonrua Kirng 2019-07-07
 • uitstekende toolkit

  Dit is een uitstekende toolkit voor paswoordherstel. Ik heb het gekocht en gebruikt om mijn Windows-paswoord te herstellen en tot mijn verbazing kan het ook het MS Office-paswoord en de licentie key herstellen, het is geweldig! Ik heb het met al mijn vrienden gedeeld.

  Mino Girmala 2019-07-01
 • sterk aanbevolen tool

  Ik was mijn open paswoord voor Office 2019 vergeten en ik had zo'n week geprobeerd het me te herinneren en had er nog steeds geen idee van. Ik was boos en verdrietig om mijn onzorgvuldigheid en het verloren paswoord. Ik was bang dat mijn vader mij de schuld zou geven. Gelukkig heeft dit product mijn leven gered. Nu kan ik het Office-document openen met het juiste paswoord.

  Ntimah Hammond 2019-05-20
 • Ik ben het paswoord vergeten

  Ik was de gebruikersnaam of het paswoord vergeten voor het account dat ik gebruik in Office, ik heb zoveel vrienden om hulp gevraagd en geen van hen had een goed idee. Eindelijk heb ik deze PassFab ToolKit gebruikt om mijn verloren Office-paswoord te herstellen. Het werkte, oh heel erg bedankt.

  Katina Yabut 2019-04-21
 • Wat een leuke applicatie

  Ik vind dit een leuke app! Ik was mijn inlog paswoord voor Windows 10 kwijtgeraakt en heb dit uiteindelijk gebruikt om weer toegang tot de computer te krijgen. Ik heb er wel voor betaald, maar dat kan me niet schelen, de gegevens op mijn computer zijn belangrijker!

  Sally Josh 2019-04-02
 • wat een nuttig programma

  Het is een leuk en gaaf programma. Ik heb het gebruikt om mijn Windows-paswoord terug te krijgen. Oh wat een leuk programma. Dus ik ga het zeker delen met mijn familieleden.

  James Chris 2019-03-20