Registratie FAQ

Q1. Hoe krijg ik mijn Registratie Code terug?

Voer je bestelnummer of de email die je hebt gebruikt voor de bestelling in.

Tips:

  • Als je het product via ons bureau hebt gekocht, kun je de code niet terugvinden zonder je klanteninformatie met ons te delen.
  • Als je het product via de App store hebt gekocht heb je geen code nodig, start de App store en ga naar de rubriek Aankopen, je kunt het dan gelijk gebruiken.
  • Als de bestelling succesvol was, maar je krijgr als je zoekt de boodschap "deze bestelling bestaat niet", wacht dan 30~60 minutes totdat de bestelling bevestigd is in onze database. Als je de code na 2 uur nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

Hier kunt je je registratiecode ontvangen als je in 1 van de volgende situaties bent:

  • Ik heb mijn registratiecode niet ontvangen na mijn bestelling.
  • Ik heb de code verloren bij een computer crash of een nieuwe computer
  • Ik heb het product opgewaarddeerd, en heb een nieuwe registratiecode nodig.

Q2. Waarom heb ik de email met registratiecode niet ontvangen na mijn bestelling?

Over het algemeen zal het platform je binnen een uur na bestelling een bevestiging per email sturen met daarin de details van bestelling, de registratieinformatie en een URL om het product te downloaden.

Kijk na of de bestelling succesvol was en of je het goede emailadres hebt opgegeven. Kijk ook in de SPAM folder of het daar niet ingegaan is.

Als je deze bevestigings email niet binnen 12 uur krijg't, kan dit komen door een probleem met internet of door een storing in het systeem. Neem dan contact op met de klantendienst en geef daarbij je het gebruikte emailadres en je bestelnummer. We zullen binnen 48 uur antwoorden.

Q3. Waarom is de ontvangen registratiecode niet bruikbaar?

De registratiecode wordt gestuurd door het platform zodra een bestelling bevestigd is. Het is bruikbaar, dat hebben we duizenden keren gestest zonder problemen.

Als je de boodschap krijft dat de registratie informatie ongeldig is, ga dan eerst na of je de goede email bij de registratiecode gebruikt. Gebruik copy & paste om de code in te geven en laat geen velden leeg.

Nota: Je moet het gegeven en erkende email adres ingeven, NIET je eigen emailadres. Het best is de email en de code met copy & paste in de velden te plakken, deze zijn hoofdlettergevoelig.