Hoe de huidige Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen

“Hallo! Ik heb onlangs een nieuwe laptop gekregen en ik heb geprobeerd me aan te melden bij mijn Microsoft-account om alles te synchroniseren. Na de eerste aanmelding via e-mail en wachtwoord, krijg ik een tweede venster dat me vraagt om mijn huidige Windows-wachtwoord in te voeren om te bevestigen dat ik het ben of om het vakje leeg te laten als ik er geen heb en door te gaan..." ”

-from Microsoft Community

Wat betekent Huidig Windows-wachtwoord?

Vaak komen er problemen voor op een zeer intermitterende manier die ons werk stilleggen. Deze zijn genoeg om uw werkstroom en gemoedsrust te onderbreken. Eén zo'n venster dat een persoon angst aanjaagt is het "Huidige Windows wachtwoord". Terwijl u het Microsoft-wachtwoord al hebt ingevoerd, wordt u plotseling naar een tweede venster geleid waar u voor uw Windows 10 PC het huidige wachtwoord moet invoeren. Uiteindelijk probeert u verschillende wachtwoorden en codes uit en wordt u ontmoedigd door dit venster. Of misschien hebt u iemands Windows 10-pc/laptop geleend waar ze om het huidige Windows-wachtwoord vragen.

huidig Windows-wachtwoord invoeren

Onze Windows PC, draait op het Windows besturingssysteem. Om toegang te krijgen tot uw hele PC, functies en bestanden, moet u apt Windows-wachtwoord geven. Zonder het huidige wachtwoord in te voeren, zult u uw PC helemaal niet kunnen gebruiken. Het is belangrijk om het wachtwoord in te voeren om je computer werkend te houden. Als je de PC hebt geleend of een tweedehandse PC hebt gekocht, kan de persoon die hem voordien gebruikte een ander Windows wachtwoord hebben gehad. Dit hebt u nodig om weer toegang te krijgen tot dat specifieke Windows-apparaat.

huidig wachtwoord invoeren

Hoe kunt u het huidige Windows-wachtwoord veilig opnieuw instellen

Als u op uw PC probeert in te loggen en u wordt gevraagd om het huidige Windows-wachtwoord in te voeren. Het is een indicatie dat uw computer vraagt om het huidige Windows-wachtwoord te krijgen. Dat is het wachtwoord van de Microsoft-account die voor het eerst op uw PC werd gewerkt. Zoals we weten doet dit zich meestal voor in situaties waarin je een tweedehands computer gebruikt. Om terug te stuiteren van dit probleem, PassFab 4WinKey is de ultieme software die u kunt kiezen voor.

Deze zeer krachtige software is gemarkeerd om te herstellen of te resetten alle soorten van Microsoft of lokale account of zelfs Admin-account wachtwoord in een bliksemsnelle snelheid. PassFab 4WinKey geeft u de mogelijkheid om een Windows wachtwoord reset schijf te maken op een verscheidenheid van media zoals USB / CD / DVD etc. Het is puur compatibel met de nieuwste Windows-besturingssysteem en kan beheren om te werken met lagere modellen zoals Vista/XP etc. Bovendien kunt u aan de slag met geavanceerde functies voor het branden van wachtwoord herstel schijf met aangepaste beeldbestanden.

Hier is de uitgebreide gids om het huidige Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang te krijgen tot uw computer.

Stap 1: Download PassFab 4WinKey op PC/Mac

Ten eerste, ga naar het downloaden van PassFab 4WinKey software van zijn officiële website. Start het programma en selecteer "USB Flash Drive" optie van het. In de tussentijd, sluit een lege USB-stick in uw PC en klik op "Burn" knop. Zodra het proces is voltooid, werpt u de USB-drive uit.

kies cd

Stap 2: Plaats de opstartbare USB

Sluit de opstartbare USB aan op uw PC en forceer een herstart van de PC. Ga naar het "Boot menu" door de "Esc/F12" toets te gebruiken wanneer de PC naar de eerste boot gaat. Klik daarop op "Reset je wachtwoord" optie gevolgd door "Volgende". Selecteer "Removable device" optie en stel USB drive in als het gewenste medium.

usb drive opstart menu

Stap 3: PassFab 4WinKey start op

PassFab 4WinKey zal nu opstarten op het scherm van uw computer/laptop. Gewoon, kies voor Windows OS geïnstalleerd in PC. Dan, tik op "Reset uw wachtwoord" gevolgd door "Volgende" optie.

wachtwoord resetten

Stap 4: Laat het Wachtwoord veld leeg

Kies nu de gewenste "Admin/User account" waarvan u het wachtwoord wilt resetten. Laat nu in het veld "Nieuw wachtwoord" alles leeg om het wachtwoord van de account te verwijderen. Zodat u toegang krijgt tot de huidige Windows zonder dat u een wachtwoord hoeft in te voeren. U kunt ook een ander wachtwoord opgeven, afhankelijk van uw behoefte. Klik vervolgens op "Volgende".

wachtwoord resetten 4 Wachtwoord succesvol resetten

Probeer nu uw PC te gebruiken en kijk of het vraagt om het Windows-wachtwoord of een venster zoals "Aanmelden bij Windows-wachtwoord" verschijnt. We hopen dat dit niet het geval is!  

Het is heel beangstigend om moeilijkheden te ondervinden om op uw eigen PC te komen. Het wordt een hele klus om te klaren. Voor het gemak uit het werk, hebben we begrepen een van de effectieve middelen van het krijgen van de huidige Windows-wachtwoord in een veel eenvoudige manier. PassFab 4WinKey is hier om te verlichten uit het werk voor u en de toegang tot uw PC te herwinnen. Het is opgenomen om te werken halen u de macht om uw PC die wordt gebarricadeerd van de Microsoft, Admin en gebruikersaccount gebruiken.

Aan de andere kant zijn er twee andere accounts - de beheerdersaccount en de lokale gebruikersaccount. De eerste is de hoofdaccount die andere accounts op je PC controleert. Het heeft een breed scala aan privileges die een normale gebruikersaccount misschien niet heeft. Een admin-account kan gebruikersaccounts toevoegen en de accounts wijzigen door ze ook te verwijderen. De gebruikersaccount wordt toegewezen aan één gebruiker die geen andere accounts kan kraken zonder het wachtwoord van die account in te voeren.

Onderste regel

We moeten weten wat het verschil is tussen drie accounts die op elkaar lijken. Maar in werkelijkheid zijn ze heel verschillend en moeten we begrijpen tot welk account we toegang moeten hebben. Ten eerste, de Microsoft-account (MS) is de account die bekend staat om het renderen van gebruikers met diverse diensten, zoals Skype, Outlook, Live, OneDrive, Office 365) etc. Kortom, het is een one-stop account voor alle andere diensten.

FAQ over het huidige Windows wachtwoord

Q1. Welke uitspraak over wachtwoorden op Windows is juist?

  • Windows-wachtwoorden mogen niet langer zijn dan 14 tekens.
  • Accounts met een blanco wachtwoord kunnen standaard niet op afstand inloggen.
  • Letters en cijfers zijn toegestaan, maar geen symbolen, bijvoorbeeld "@" of "!".
  • Het is ideaal om je wachtwoord op te slaan zodat je niet wordt buitengesloten van je PC.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Windows Password / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>