Hoe RAR-wachtwoord te decoderen

Mensen passen wachtwoorden toe op hun RAR-bestand om ze te beveiligen tegen ongewenste toegang. Soms, wanneer u uw RAR-bestand buiten uw organisatie verzendt, probeert u het te beveiligen met een wachtwoord en deelt u uw wachtwoord gewoon met de wettelijke autoriteit. Wanneer u al uw gevoelige bestanden in een enkele RAR-map opslaat, past u er zeker een wachtwoord op toe, zodat niemand ze kan bewerken of bekijken. Maar er zijn gevallen waarin u uw eigen RAR-wachtwoord vergeet en u probeert toegang te krijgen tot uw bestand, maar dat lukt niet omdat u het wachtwoord dat u ervoor hebt ingesteld niet meer weet. In dit geval vraag je je af hoe het RAR-wachtwoord te decoderen.

RAR-wachtwoord dat eenmaal is toegepast, kan niet gemakkelijk worden verwijderd. Als je het wachtwoord dat je voor je RAR-bestand hebt ingesteld weet, is het geen probleem om het wachtwoord te verwijderen, maar als je het wachtwoord voor je RAR-bestand bent vergeten, zit je met een heel groot probleem. Aangezien RAR geen enkele functionaliteit voor vergeten wachtwoorden biedt, moet de gebruiker het wachtwoord zelf ontsleutelen. Om uw RAR-bestandswachtwoord te decoderen, moet u deze punten volgen.

Benadering 1: Decodeer RAR-bestand met RAR Wachtwoord Ontgrendelaar

Als u uw wachtwoord niet kunt ontsleutelen met de offline methoden, kunt u eenvoudig online software proberen. Voor dat doel is er een geweldige RAR-decrypter die bekend staat als: PassFab voor RAR. Deze krachtige software kan worden gebruikt om elk soort RAR-bestandswachtwoord binnen enkele minuten te decoderen. De software biedt 100% herstelgarantie en is niet gratis. De software is erg snel en gebruikt drie basistypes voor het verwijderen van wachtwoorden: brute force-aanval, de brute force met masker- en woordenboekaanval. De software heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, wat betekent dat het heel gemakkelijk te gebruiken is en geen professionele vaardigheden vereist om te gebruiken. Om deze geweldige online software voor wachtwoordherstel te gebruiken, hoeft u alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1: Downloaden en voer de software uit op uw computer.

Stap 2: Importeer het met een wachtwoord beveiligde RAR-bestand in de software.

decodeer het rar-wachtwoord met PassFab voor rar

Stap 3: Selecteer het type aanval waarmee u de beveiliging wilt verwijderen.

kies woordenboekaanval om rar-wachtwoord te decoderen

Stap 4: Druk op "Start" en laat de software de rest van het werk doen.

Stap 5: De software zal enige tijd duren, afhankelijk van de lengte en complexiteit van uw wachtwoord dat u voor uw RAR-bestand hebt ingesteld.

Stap 6: Na enige tijd wordt uw RAR-bestandswachtwoord gedecodeerd en kunt u er weer toegang toe krijgen.

rar wachtwoord succesvol gedecodeerd met PassFab voor rar

Benadering 2. RAR-bestand decoderen met Kladblok

Als u het WinRAR-wachtwoord niet kunt ontcijferen door het meest mogelijke wachtwoord te raden, kunt u deze geweldige methode gebruiken. Je moet je afvragen hoe je het RAR-bestand gratis kunt decoderen? Deze methode gebruikt eenvoudig Kladblok om uw RAR-bestand te decoderen zonder wachtwoord dat helemaal gratis is. Om uw RAR-bestandswachtwoord te decoderen, hoeft u alleen deze eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1: Zoek uw RAR-bestand op de computer waarvoor u het wachtwoord wilt ontsleutelen.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op het bestand en open het met Kladblok.

Stap 3: In Kladblok wordt het bestand geschreven in de vorm van speciale tekens.

Stap 4: In de tweede regel vindt u het trefwoord "Ûtà" en "'IžC0".

Stap 5: Vervang beide trefwoorden door respectievelijk "5³tà??'" en "??IžC0".

Stap 6: Sla nu het Kladblok-bestand op en open het bestand opnieuw met RAR.

Stap 7: De RAR-software zal u deze keer niet om een ​​wachtwoord vragen.

decodeer rar-wachtwoord met kladblok

Benadering 3: ontsleutelen met veelgebruikt wachtwoord

Naar decoderen wachtwoord RAR-bestand, kunt u deze aanpak proberen. Probeer het wachtwoord te onthouden dat u vaak instelt voor uw sociale accounts, het wachtwoord van uw computer of algemene wachtwoorden die u instelt. Voer de wachtwoorden in die u zich kunt herinneren en doe uw best om uw RAR-bestand te openen. Om het wachtwoord op deze manier te ontsleutelen, moet u deze stappen volgen.

Stap 1: Open het RAR-bestand waarvoor u het wachtwoord wilt decoderen.

Stap 2: Als het herstel is ingesteld op bewerken, bekijken en uitpakken, krijgt u een prompt te zien.

Stap 3: De prompt zal om het wachtwoord vragen.

Stap 4: Als u het wachtwoord niet meer weet, voert u het meest waarschijnlijke wachtwoord in waarvan u denkt dat het bestaat.

Stap 5: Herhaal stap 4 voor meerdere pogingen.

Stap 6: Als u uw bestand opent door stap 4 toe te passen, is dit het beste voor u, maar als u het nog steeds niet kunt, dan is deze methode misschien niet voor u.

Overzicht

RAR is de meest voorkomende software die wereldwijd wordt gebruikt om de bestanden op één plek te comprimeren. Mensen sturen hun RAR-bestanden over de bedrijven heen en naar elkaar. Maar ze willen niet dat iedereen hun RAR-bestanden kan bekijken of bewerken. Daarom hebben mensen de neiging om wachtwoorden op hun RAR-bestanden te plaatsen. Maar wat als ze het wachtwoord vergeten? Hoe het RAR-wachtwoord te herstellen? In het bovenstaande artikel hebben we besproken waarom mensen hun RAR-bestandswachtwoord willen decoderen en hoe ze dat doen. We hebben ook enkele offline en online benaderingen gezien voor het verwijderen van wachtwoorden. We hebben de geweldige online tool, PassFab voor RAR, besproken die bijna elke vorm van wachtwoordbeveiliging uit een RAR-bestand kan verwijderen. Als u andere interessante informatie met betrekking tot dit artikel kunt vinden, laat het ons dan gerust weten en we zullen er zeker naar kijken. Dank u.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Windows Password / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>