Hoe te ontgrendelen computer wachtwoord Windows 10/11

Uit Windows 10/11 vergrendeld en u weet niet wat u moet doen? Maakt u zich geen zorgen. Deze post zal u laten zien hoe u computerwachtwoord Windows 10/11 kunt ontgrendelen en u krijgt weer toegang tot uw Windows 10-computer zonder problemen.

Als het gaat om het ontgrendelen van Windows 10/11-wachtwoord, kunnen de oplossingen verschillend zijn, afhankelijk van of u het wachtwoord kent of niet.

Deel 1: Hoe Windows 10/11 ontgrendelen zonder wachtwoord

Hoe ontgrendel ik mijn computer als ik het wachtwoord vergeten ben? Wel, dit hangt af van hoe u uw Windows account en wachtwoord heeft ingesteld, en welke wachtwoordmethodes u heeft ingesteld. Maar maakt u zich geen zorgen. Hier zijn verschillende methoden voor u om de computer te ontgrendelen zonder wachtwoord op Windows 10/11.

1: Probeer wachtwoord herstel tool - PassFab 4WinKey (100% werk)

Hoe ontgrendel ik mijn computer zonder wachtwoord Windows 10/11? Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u uw computer ontgrendelen met PassFab 4WinKey PassFab 4WinKey. PassFab 4WinKey is een professionele wachtwoord herstel tool die u in staat stelt om uw computer wachtwoord te ontgrendelen zonder veel moeite!

Wat kan PassFab 4WinKey doen?

  • Uw Windows wachtwoord verwijderen/resetten
  • Uw Windows-account verwijderen/creëren
  • Reset uw Microsoft-account wachtwoord
  • Ontgrendel uw computer wachtwoord zonder gegevens te verliezen

Om uw computer te ontgrendelen zonder wachtwoord met PassFab 4WinKey:

Stap 1: Download en installeer FassFab 4WinKey op een andere PC/Mac die toegankelijk is

Stap 2: Start PassFab 4WinKey. Plaats een USB flash drive of DVD/CD, klik dan op Next om het branden te starten.

usb branden op passfab 4winkey

Stap 3: Na het voltooien van het branden, plaats de opstartbare wachtwoord reset schijf in uw vergrendelde computer.

Stap 4: Start de vergrendelde computer op in BIOS, en start uw PC op met de password reset disk.

Stap 5: PassFab 4WinKey programma start automatisch. Selecteer uw besturingssysteem > Accountwachtwoord verwijderen. Klik dan op de Volgende knop, en uw wachtwoord zal worden verwijderd. De volgende keer dat u uw PC gebruikt, zult u in staat zijn om in te loggen in Windows 10/11 zonder wachtwoord.

wachtwoord succesvol verwijderen in passfab 4winkey

Hier is de video tutorial over hoe te krijgen in een vergrendelde computer Windows 10/11 met behulp van PassFab 4WinKey:

2: Unlock Computer Wachtwoord in Veilige Modus (80% Werk)

Soms accepteert Windows je wachtwoord gewoon niet, en wil je misschien weten hoe je in Windows 10 kunt inloggen zonder wachtwoord. In deze methode leert u hoe u computer zonder wachtwoord Windows 10 kunt ontgrendelen door op te starten in de veilige modus.

Om te weten hoe u pc zonder wachtwoord Windows 10 kunt openen, volgt u deze stappen:

Stap 1: opstarten in de veilige modus in Windows 10

Stap 2: Zodra u op het scherm bent om de opstartoptie Veilige modus te kiezen, kiest u Veilige modus inschakelen.

opstarten naar veilige modus om computerwachtwoord te ontgrendelen windows 10

Stap 3: Meld u aan als Administrator.

Stap 4: Ga naar Configuratiescherm > Gebruikersaccounts.

Stap 5: Kies de account waarmee u wilt inloggen, en stel het wachtwoord voor die account opnieuw in.

Daarna zou u zich gemakkelijk moeten kunnen aanmelden op uw Windows 10-computer.

3: Inlogopties gebruiken (alleen als u een alternatieve wachtwoordmethode hebt ingesteld)

Hoe meld ik me aan bij Windows zonder wachtwoord? Als u uw Windows-wachtwoord bent vergeten, kunt u van Microsoft een andere wachtwoordmethode proberen op het aanmeldscherm, als u deze wachtwoordmethoden hebt ingesteld voordat uw Windows 10 werd vergrendeld.

Om in Windows 10 te komen zonder wachtwoord, volgt u deze stappen:

Stap 1: Wanneer u een verkeerd wachtwoord invoert voor Windows 10-computer, zal Windows voorstellen om andere aanmeldingsopties te proberen.

inlogscherm op Windows 10 ontgrendelen

Stap 2: Nadat u op Aanmeldingsopties hebt geklikt, ziet u de beschikbare opties om u aan te melden bij Windows 10.

Opmerking: U moet wachtwoordmethoden instellen voordat uw computer is vergrendeld, zodat u hier aanmeldingsopties kunt zien.

Gewoonlijk zijn er aanmeldingsopties als volgt:

  • Foto-wachtwoord: klik op deze optie als u eerder een foto-wachtwoord hebt ingesteld.
  • PIN code: klik op deze optie als het is gemaakt voordat PC vergrendeld.
  • Vingerafdruk: u kunt uw pc-scherm ontgrendelen met uw vingerafdruk als u die eerder hebt ingesteld.
  • Windows Hello: u kunt Windows Hello proberen om zonder wachtwoord in Windows 10 te komen als u Windows Hello in het verleden hebt geconfigureerd.
  • Wachtwoord reset-schijf: klik op deze optie als u een wachtwoord reset-schijf hebt gemaakt voordat u van uw computer werd afgesloten.
Kies aanmeldingsopties om computer zonder wachtwoord te ontgrendelen

Stap 3: Zodra u een optie kiest, volgt u de instructies op het scherm om het proces te voltooien, dan zult u in staat zijn om PC Windows 10 met succes te ontgrendelen.

Als u deze aanmeldingsopties echter niet hebt ingesteld voordat u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u zich nog steeds aanmelden bij Windows 10 zonder wachtwoord. Controleer de onderstaande methode.

4. Wachtwoord van Microsoft-account opnieuw instellen (alleen bij koppeling met MS-account)

Wachtwoord vergeten op laptop Windows 10? Maak je geen zorgen. Microsoft staat gebruikers toe hun Microsoft-account te koppelen aan Windows-account, zodat mensen zich kunnen aanmelden bij Windows 10 met behulp van Microsoft-account en wachtwoord. Als dat het geval is, kunt u de computer ontgrendelen zonder wachtwoord door het wachtwoord van het Microsoft-account opnieuw in te stellen.

Opmerking: deze methode werkt alleen als u uw Microsoft-account hebt gekoppeld aan uw lokale Windows-account voordat uw computer werd vergrendeld.

Om te weten hoe u uw desktop of laptop kunt ontgrendelen, volgt u deze stappen:

Stap 1: Open https://account.live.com/password/reset in uw browser (u kunt het openen op een andere computer of op uw mobiele telefoon).

e-mailadres invoeren om wachtwoord ms account te resetten

Stap 2: U wordt gevraagd om uw e-mailadres in te voeren, typ vervolgens uw e-mailadres in en klik op Volgende.

Stap 3: Microsoft zal uw identiteit verifiëren door u een beveiligingscode toe te sturen. Klik op Code ophalen.

Stap 4: Controleer uw e-mail inbox, kopieer de verificatiecode, plak deze en klik op Volgende.

Stap 5: Voer tweemaal uw nieuwe wachtwoord in op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en klik vervolgens op Volgende.

Stap 6: Zodra het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw is ingesteld, kunt u zich aanmelden bij Windows 10 met uw nieuwe wachtwoord.

Hoop dat de bovenstaande oplossingen u helpen over hoe u met succes in Windows 10 kunt komen zonder wachtwoord.

Deel 2: Hoe Windows 10 te ontgrendelen als u het wachtwoord kent

Als u bent buitengesloten van uw Windows-computer en u zich uw wachtwoord (en) herinnert, kunt u het wachtwoord van de computer ontgrendelen zonder gedoe.

Dus als u eerder een wachtwoord voor uw computer hebt ingesteld, zou u in staat moeten zijn om uw computer te ontgrendelen met uw wachtwoord.

Stap 1: Druk op een willekeurige toets op uw toetsenbord om het inlogscherm te openen.

Stap 2: Windows zal een venster voor u openen om uw wachtwoord in te voeren. Voer uw wachtwoord in volgens uw wachtwoordmethode en druk op Enter om in te loggen.

Stap 3: Als u uw huidige wachtwoord voor de gekozen methode niet meer weet, klik dan op Sign-in options.

klik op aanmeldingsopties om computerwachtwoord windows 10 te ontgrendelen

Stap 4: Windows zal u alle methoden tonen die u eerder hebt ingesteld. Klik op een van de beschikbare opties en voer vervolgens uw wachtwoord in (of volg de instructies op het scherm) om het proces te voltooien.

Nu kunt u Windows 10 wachtwoord met succes ontgrendelen.

Samenvatting

Dat was alles over hoe je computerwachtwoord Windows 10 kunt ontgrendelen, we hopen dat je iets aan dit artikel hebt gehad. Als u problemen hebt ondervonden met uw Windows-wachtwoord, zullen we u aanraden om PassFab 4WinKey te gebruiken. Het beste ding over deze Windows wachtwoord herstelprogramma is dat het ondersteunt alle versies van de Windows inclusief Windows 10, 8.1/8, 7, Vista, 2000, en XP. Bovendien is dit de snelste oplossing van allemaal en hebben een 100% slagingspercentage.

Deel 3: Veelgestelde vragen over het ontgrendelen van Windows 10-wachtwoorden

V1: Heb ik een wachtwoordresetschijf nodig om mijn computer te ontgrendelen?

Een wachtwoordresetschijf is een bestand dat is opgeslagen op USB/DVD waarmee u uw wachtwoord op het vergrendelscherm kunt resetten, en u moet een wachtwoordresetschijf maken voordat u het wachtwoord van uw computer vergeet. Dus als u de wachtwoord reset-schijf eerder hebt gemaakt, kunt u deze gebruiken om het Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen.

V2: Ik heb geen schijf voor het opnieuw instellen van het wachtwoord, hoe kan ik de computer ontgrendelen zonder wachtwoord?

Als u niet eerder een wachtwoord reset-schijf hebt gemaakt, kunt u de computer ontgrendelen zonder wachtwoord door het selecteren van verschillende aanmeldingsopties, opstarten in Veilige modus, of PassFab 4WinKey proberen om in te loggen in Windows 10 zonder wachtwoord.

V3: Zal het ontgrendelen van Windows 10 wachtwoord leiden tot het verlies van gegevens?

Nou, het hangt af van welke methode u kiest om uw computer te ontgrendelen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het verlies van gegevens door het gebruik van PassFab 4WinKey om uw PC te ontgrendelen, omdat het uw Windows-wachtwoord gemakkelijk verwijdert/reset zonder uw computer te beschadigen.

Q4: Mijn Microsoft account is gekoppeld aan Windows lokale account, kan ik het wachtwoord van mijn MS account resetten om te ontgrendelen?

Ja. U kunt het wachtwoord opnieuw instellen op de MS wachtwoord reset pagina, en gebruik het nieuwe wachtwoord om uw computer te ontgrendelen.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Windows Password / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>