Windows wachtwoord herstel gereedschap 3.0 Gratis downloaden Volledige versie

Het verliezen of vergeten van het Windows 7-wachtwoord is tegenwoordig geen probleem en het kan iedereen overkomen. Het kan echter een beangstigend, verontrustend gevoel zijn om de toegang tot de computerbestanden te verliezen.

Computer- en softwarefabrikanten zoals Microsoft doen hun best om de veiligheid te bevorderen en gebruikersgegevens te beschermen tegen inbraak. Maar als u uw wachtwoord vergeet, werkt deze beveiligingsfunctie tegen u.

Dus, wat is de Windows 7 wachtwoord reset usb volledige versie gratis downloaden? De meeste mensen zijn hierover verbaasd en weten niet hoe ze het moeten gebruiken om verloren wachtwoorden te herstellen. En we hebben deze uitgebreide gids opgesteld om u te laten zien hoe u deze kunt gebruiken.

Deel 1: 2 Methoden: Downloaden Windows wachtwoord Herstel Gereedschap Professional Volledige versie Gratis downloaden

U kunt op internet veel methoden vinden om vergeten Windows 7-wachtwoorden te herstellen, maar het is niet mogelijk dat al deze methoden effectief werken.

We hebben dus de beste 2-methoden gevonden, PassFab 4WinKey en PassFab 4WinKey Rapidshare Wachtwoord Herstel, om u door dit probleem te helpen.

Hier zijn de twee methoden om Windows-wachtwoordhersteltool 3.0 veilig te downloaden.

Methode #1: 100% veilige downloaden PassFab 4WinKey [Knop]

Als u een veilige en malwarevrije snelle methode wilt om te downloaden Windows herstel gereedschap 3.0, klik dan op de onderstaande knop voordat het te laat is.

Het meest interessante is dat het volledig compatibel is met elke Windows-computer en -laptop. Het is een van de zeldzaamste mogelijkheden om snel en veilig een 100% werkende tool te downloaden.

Methode #2: Downloaden PassFab 4WinKey Rapidshare Wachtwoordherstel [Website]

De tweede methode is om PassFab 4WinKey Rapidshare Wachtwoord herstel te downloaden. U kunt op internet enkele links vinden om deze tool te downloaden, maar we raden u aan de officiële links van deze tool te gebruiken om deze te downloaden.

Deel 2: Waarom u Windows 7 Wachtwoord resetten USB Volledige versie gratis downloaden zou moeten downloaden

Het downloaden van Windows 7 wachtwoord resetten gereedschap kan u helpen met meerdere situaties, zoals vergeten wachtwoorden, onbedoeld buitengesloten van uw computer, en nog veel meer. Dus, hier zijn enkele van de redenen waarom je dit hulpprogramma zou moeten downloaden van de Windows 7 wachtwoord genie torrent.

Video over het gebruik van Windows Wachtwoord Herstel Gereedschap 3.0

Reden 1: Windows-wachtwoord verwijderen zonder wachtwoord

De eerste reden is om uw Windows-wachtwoord te verwijderen zonder uw huidige wachtwoord te kennen. Met Windows-hulpprogramma voor het herstellen van wachtwoorden 3.0 kunt u het vrij gemakkelijk doen zonder veel stress.

 • Sluit een opstartbare lege schijf aan op uw apparaat na het downloaden van PassFab 4Winkey (bijvoorbeeld een USB-schijf).
 • Kies de schijf in het menu van de app en klik op 'Branden'. Werp het USB-station uit zodra het proces is voltooid.

  Windows-hulpprogramma voor het herstellen van wachtwoorden 3.0 - PassFab 4WinKey
 • Sluit de schijf aan op de computer waar het wachtwoord opnieuw wordt ingesteld. Druk vervolgens op de functietoets om toegang te krijgen tot het opstartmenu van uw computer (bijv. F12-toets)

  Windows-hulpprogramma voor het herstellen van wachtwoorden 3.0 - opstartmenu
 • Kies de schijf in het opstartmenu en druk op de enter-toets.
 • Kies de Windows-editie die u gebruikt. En kies vervolgens "Rekening wachtwoord verwijderen" en klik vervolgens op de knop "Volgende".

  Windows Wachtwoord Herstel Gereedschap 3.0 - accountwachtwoord verwijderen
 • Na een korte tijd wordt het wachtwoord van het Windows-rekening met succes verwijderd. Klik op "Opnieuw opstarten" om uw computer opnieuw op te starten en de opstartschijf los te koppelen.

  Windows-hulpprogramma voor het herstellen van wachtwoorden 3.0 - verwijderingsproces

Reden 2: Resetten Windows-wachtwoord zonder wachtwoord

De tweede reden om deze tool te downloaden is wanneer u uw Windows-wachtwoord opnieuw moet instellen zonder wachtwoord. Met deze tool kunt u eenvoudig uw Windows-wachtwoord opnieuw instellen, zelfs als u uw bestaande wachtwoord bent kwijtgeraakt of vergeten.

De brandstappen zijn dezelfde als die we eerder hebben besproken. Ga je gang om de stappen te controleren.

 • Na het branden. Koppel de schijf aan het systeem waarvoor u het wachtwoord probeert te herstellen. Ga vervolgens naar het opstartmenu van uw computer door op de knoptoets te klikken (bijv. F12-toets)

  Windows 7 wachtwoord geniaal torrent - opstartmenu
 • Selecteer de schijf in het opstartmenu en druk vervolgens op de enter-toets.

  Windows 7 wachtwoord geniaal torrent - opstartmenu
 • Kies een Windows-versie. Gebruik je bijvoorbeeld Windows 7, kies dan de Windows 7 editie. En kies ook "Wachtwoord rekening opnieuw instellen", druk vervolgens op de knop "Volgende".

  Windows 7 wachtwoord geniaal torrent - rekening wachtwoord resetten
 • Kies de rekening die u wilt resetten en typ een nieuw wachtwoord in het vak en druk op de knop "Volgende".

  Windows 7 wachtwoord genius torrent - voer een nieuw wachtwoord in
 • Wacht tot de resetten is voltooid voordat u het systeem opnieuw opstart.

  Windows 7 wachtwoord geniaal torrent - herstart je computer

FAQ: Is het veilig om Windows Wachtwoord Herstel Gereedschap Crack te gebruiken?

Nee, het is niet veilig om de Windows-Gereedschap voor wachtwoordherstel te gebruiken. De belangrijkste reden is dat de gekraakte versie nooit door beveiligingscontroles op virussen en andere malware gaat. Het is dus beter om de betaalde versie te downloaden die veilig en gemakkelijk te gebruiken is.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een Windows-wachtwoordsleutel professionele volledige versie gratis download, dan raad ik u aan om te gebruiken PassFab 4WinKey vanwege de veelzijdige functies. In dit artikel hebben we besproken hoe u deze tool eenvoudig kunt downloaden en hoe u deze probleemloos kunt gebruiken.

Ik zou je aanraden om het eens te proberen als je de beste oplossing wilt voor je wachtwoordherstel problemen.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Windows Password / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>