Hoe ZIP-bestand te ontgrendelen zonder wachtwoord - 4 methoden uitgelegd

U kunt uw ZIP-bestanden met een wachtwoord beveiligen om verdachte inbraken te voorkomen. Dit helpt in een situatie waarin er meerdere gebruikers van uw computersysteem zijn, maar wat gebeurt er als u het wachtwoord vergeet en geen toegang heeft tot de gegevens die erin staan? Of u download een bestand van internet en het is beveiligd met een wachtwoord. Wij zijn hier om u door deze situatie te loodsen. Er zijn meerdere methoden om zip-bestanden te ontgrendelen. Hier zullen we methoden introduceren met een hoog slagingspercentage.

Methode 1: ZIP-bestand ontgrendelen met ZIP wachtwoord ontgrendelaar

Als je geen tijd hebt om meerdere methoden uit te proberen voor 100% succes, dan wordt het ten zeerste aanbevolen om te gebruiken PassFab voor ZIP zonder na te denken. Deze wachtwoordontgrendelaar voor ZIP-bestanden herstelt het wachtwoord voor alle soorten gecodeerde ZIP-bestanden zonder gegevens te beschadigen. De decoderingstechniek is zo uitgebreid dat het ook een door een AES-algoritme beveiligd bestand kan decoderen. Het gebruikt 3 verschillende efficiënte procedures om het wachtwoord van uw ZIP-bestand te herstellen:

 • Brute kracht aanval: Probeer alle mogelijke combinaties, dit kost meer tijd.
 • Brute kracht met Masker aanval: pas cijfers, symbolen, karakters, enz. .
 • DWoordenboekaanval: vind snel het wachtwoord van een ingebouwd of aangepast woordenboek.

Video uitleg:: PassFab gebruiken voor ZIP Ontgrendelen

 • Downloaden en installeer PassFab voor ZIP vanaf de officiële site.
 • Start het programma. Klik op de knop 'Toevoegen' en blader door uw ZIP-bestand.

  passfab for zip password recovery
 • Selecteer nu het juiste aanvalstype uit de beschikbare opties.

  A. Kies 'Brute kracht aanval' als je geen woord van je wachtwoord meer weet. Het zal alle mogelijke combinaties van wachtwoorden proberen.

  B. Kies 'Brute kracht met massale aanval' als je enig idee hebt over je wachtwoord. Het zal meerdere opties laten verschijnen. Selecteer die relevant zijn voor uw verloren wachtwoord en klik op 'OK'.

  C. Kies 'Woordenboek aanval' als je een wachtwoordwoordenboek bij je hebt. Dit zal uw verloren wachtwoord vaak herstellen. Voeg het woordenboek toe en klik op 'OK'.

  add file in passfab for zip
 • Klik nu op de Start-knop. Zodra het wachtwoord is hersteld, wordt het wachtwoord weergegeven.

  recover zip password successfully in passfab for zip

Methode 2. ZIP-bestandswachtwoord online ontgrendelen zonder wachtwoord

Er zijn meerdere online websites die een gratis decoderingsfaciliteit voor ZIP-bestanden aanbieden. Online diensten worden altijd geleverd met krachtige computerbronnen om gebruik te maken van gedistribueerde virtuele privéservers op verschillende locaties. De interface van online ZIP-decoderingssites is eenvoudig.

Navigeer naar de site en deze zal vragen naar uw gecodeerde ZIP-bestand. Blader door dat bestand. Soms wordt u gevraagd om uw e-mailadres in te voeren om het wachtwoord per e-mail te ontvangen. Klik vervolgens op doorgaan. U krijgt een melding als het wachtwoord is hersteld. Maar deze methode wordt niet aanbevolen omdat uw gegevens gevoelig kunnen zijn en het niet veilig is om deze bestanden op openbare sites te uploaden.

lost my pass - unlock zip password online

Methode 3. ZIP-bestand Wachtwoord ontgrendelen met Kladblok zonder software

U kunt uw met een wachtwoord beveiligde ZIP-bestand ook ontgrendelen met Kladblok. Dit is de gemakkelijkste en een beetje complexe methode om uw met een wachtwoord beveiligde ZIP-bestand te ontgrendelen. Deze methode werkt met behulp van een batchbestandssysteem. Als u niet op de hoogte bent van basisdingen, lijkt deze methode misschien moeilijk voor u. Als je daar goed in bent, is hier de complete gids voor deze methode:

 • Open uw ZIP-bestand met Kladblok door met de rechtermuisknop op het ZIP-bestand te klikken en vervolgens op "Openen met" te klikken. Kies daarna Kladblok uit de gegeven programmalijst.

  open with notepad in order to unlock zip file
 • Er verschijnt een complexe code voor je. Druk op "Ctrl+F" en zoek "Ûtà" en vervang het door "5³tà'.

  find uta in notepad
 • Nadat u het bestand hebt opgeslagen, verlaat u Kladblok en opent u uw met een wachtwoord beveiligde bestand zonder wachtwoord.

Methode 4. Raad uw juiste ZIP-wachtwoord (gratis)

ZIP-bestand is een veelgebruikte extensie om verschillende bestanden te archiveren voor opslag- of verzendingsdoeleinden. Het is de handigste manier om de grootte van uw bestanden te verkleinen door deze in één ZIP-bestand te comprimeren. Meestal wordt gratis 7ZIP- of WinZip-software gebruikt om deze bestanden te openen of te archiveren. Samen met compressie worden zip-bestanden ook geleverd met hoge beveiliging en privacy.

Het raden van je zip-wachtwoord klinkt misschien heel eenvoudig, maar meestal beschouwen we dit niet als een optie. Dit zou uw eerste optie moeten zijn bij het herstellen van een wachtwoord. Er zijn reeksen patronen die mensen gebruiken om een ​​wachtwoord in te stellen. Bekijk hier enkele van hen:

 • Het meest gebruikte wachtwoord voor het beschermen van ZIP-bestanden is 111111, 123456, a1b2c3d4, welkom enzovoort. Probeer de meest gebruikelijke die u kunt gebruiken om uw bestand te beschermen.
 • Vaak kan de bijnaam van uw kind, echtgenoot, moeder, vader of de naam van uw kindertijd als wachtwoord worden gebruikt.
 • Probeer het huisdier of de naam van uw eerste auto of de naam van uw beste vriend van de middelbare school te gebruiken.
 • Probeer de naam van je favoriete dingen in te voeren, zoals eten, boek, film, lied, zanger, acteur enz.

U kunt doorgaan met vele pogingen, omdat er geen beperking is voor het proberen van verschillende wachtwoorden. Als geen van hen werkt, gaat u verder met een aantal andere hierboven genoemde methoden.

Onderste regel

Dus de volgende keer dat u iemand ontmoet met een gecodeerd ZIP-bestand, kunt u hem of haar begeleiden om ZIP-bestandsprocedures te ontgrendelen. Er zijn meerdere andere software van derden beschikbaar die zou kunnen claimen het wachtwoord van uw ZIP-bestand te herstellen, maar PassFab voor ZIP is door ons getest en aanbevolen. Het beschermt uw privacy en gegevens tegen indringers van buitenaf. Gebruik maken van PassFab voor ZIP en je zult niet teleurgesteld worden.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Windows Password / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>