12 FRP Slot verwijderingsgereedschap om FRP Slot te verwijderen

Als uw Android-smartphone Android 5.1 of hoger draait, is deze uitgerust met een beveiligingsfunctie genaamd Factory Reset Protection (FRP). Als u probeert uw telefoon opnieuw in te stellen, wordt u gevraagd in te loggen met uw Google-account en wachtwoord. Het primaire doel van de FRP was ervoor te zorgen dat alleen eigenaren van Android-telefoons hun apparaat naar de fabrieksinstellingen konden resetten.

Maar wat als u het wachtwoord van uw Google-account kwijtraakt? Wat als u een tweedehands telefoon aanschaft die nog niet op de fabrieksinstellingen is teruggezet? Betekent dit dat u het apparaat niet correct kunt gebruiken nadat u het uit het vorige account hebt verwijderd?

Gelukkig voor jou kun je het FRP-slot uitschakelen met behulp van het FRP-slotverwijderingshulpprogramma. We zullen in dit artikel demonstreren hoe u FRP bypass tools kunt gebruiken.

Deel 1: Beste Samsung FRP Lock Removal Tool-PassFab Android Ontgrendelaar

Wilt u de FRP-vergrendeling van Google uitschakelen? PassFab Android Ontgrendelaar zorgt daarvoor. Als competente Android-software voor het ontgrendelen van wachtwoorden kunt u FRP-vergrendeling op Samsung-apparaten verwijderen.

Laten we nu eens kijken naar de uitgebreide gids om te zien hoe het functioneert als een FRP-slotverwijderingstool Samsung:

Stap 1: U kunt beginnen met het downloaden en installeren van PassFab Android Ontgrendelaar op uw computer.

Stap 2: Verbind uw Android-apparaat met uw computer via een USB-kabel en selecteer vervolgens de functie "Google Lock (FRP) verwijderen".

FRP-slotverwijderingstool Samsung-FRP-slot

Stap 3: U ziet de details en kunt doorgaan door de Android-versie van uw Samsung-telefoon te kiezen en op "Melding verzenden" te klikken.

FRP-slotverwijderingstool Samsung - verwijder FRP-slot

Opmerking: Voordat u het Android-apparaat verwijdert, moet u ervoor zorgen dat het is verbonden met Wi-Fi.

Stap 5: Dan krijgt je Samsung toestel een melding.

FRP-slotverwijderingstool Samsung - melding verzenden

Stap 6: Nu moet u uw apparaat instellen door de instructies te volgen.

For Android 6/9/10:

FRP-slotverwijderingstool Samsung - downloadbestand

Voor Android 7/8:

FRP-slotverwijderingstool Samsung - schermvergrendelingspatroon instellen

Stap 7: Nadat u dat hebt gedaan, kunt u uw smartphone opnieuw opstarten en de pincode invoeren die u zojuist hebt ingesteld om Google-vergrendeling te omzeilen.

FRP-slotverwijderingstool Samsung - FRP verwijderd

Deel 2: Waarom is PassFab Android Ontgrendelaar de beste?

Iedereen heeft een solide reden nodig om te geloven of iets het beste of beter is dan de alternatieven. Hetzelfde gebeurt in dit geval. De functies van PassFab Android Ontgrendelaar verklaren waarom het de beste FRP-ontgrendelingstool is.

Geweldige functies van PassFab Android Ontgrendelaar:

  • Hulpprogramma voor schermontgrendeling
  • Google FRP Removal Tool op Samsung

Voordelen van het gebruik van PassFab Android Ontgrendelaar:

  • Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar
  • Verwijdert eenvoudig schermvergrendeling
  • Ontgrendelt snel FRP Slot
  • Geschikt voor mensen die niet technisch onderlegd zijn

Deel 3: Andere FRP Slot verwijderingsgereedschap die u kunt gebruiken

Hier is een selectie van andere 11 FRP-ontgrendelingstools die u kunt gebruiken als u geen toegang heeft tot uw Android-smartphone en nog steeds het wachtwoord van uw Google-account niet weet. U kunt de meest geschikte methode uit deze collectie kiezen op basis van uw smartphone.

1. Frp Slot verwijderings gereedschap: Pangu

FRP Slot verwijderings gereedschap pangu een gratis en ongelooflijk efficiënt voor het omzeilen van de FRP-laag. Het werkt voor elke variant van Android, inclusief Lollipop 5.1, Marshmallow 6.1, Nougat 7.0 en 7.1.2 en Oreo 8.0. Je kunt het gebruiken om telefoons van elk populair merk te ontgrendelen, waaronder Samsung, Micromax, Xiaomi en Motorola.

FRP-Slot verwijderings gereedschap- pangu frp-ontgrendelaar

2. D&G verwijdertool

D&G ontgrendelaar is een gratis en extreem krachtige tool voor het verwijderen van FRP-vergrendelingen die u kunt gebruiken om snel de FRP-vergrendeling op uw apparaat te ontgrendelen. Deze software staat bekend om zijn tijdbesparende mogelijkheden. Het is compatibel met alle Windows-modellen, van XP tot 10. U hoeft alleen uw telefoon op uw computer aan te sluiten en u hoeft uw Google-account of wachtwoord niet te gebruiken.

beste FRP omleidingshulpmiddel - D&G Verwijderhulpmiddel

3. Samsung FRP Kaper-Gereedschap

FRP Kaper is een FRP-slotverwijderingstool die speciaal is ontworpen voor Samsung-smartphones. Als u een Samsung-telefoon bezit, zijn er geen andere opties waarnaar u moet zoeken. Je kunt deze geblinddoekt oppakken. Het staat erom bekend de beste en snelste prestaties te leveren van alle andere opties die beschikbaar zijn voor Samsung-smartphones.

beste FRP-bypass-Gereedschap - Samsung FRP Kaper Gereedschap

4. FRP Bypass APK

FRP Bypass Apk is een bekende Google FRP slot verwijderingsgereedschap enKnipperende software. Het is ontwikkeld en uitgebracht door Gadgets Doctor en stelt u in staat om de FRP-vergrendeling van uw Android-apparaat gratis uit te schakelen. Als u de rechtmatige eigenaar bent van het Google-rekening dat aan de telefoon is gekoppeld, voltooit deze tool de taak in minder dan tien minuten.

FRP-slotverwijderingsgereedschap - frp bypass apk

5. GSM FRP-bypass en knipperend hulpmiddel

De volgende naam die op onze lijst staat, is GSM Flasher ADB Bypass Tool. Het is een andere gemakkelijke, snelle en uiterst succesvolle software voor het verwijderen van FRP-vergrendelingen voor het ontgrendelen van de FRP-vergrendeling van uw apparaat. Het enige dat u hoeft te doen, is het downloaden en op uw computer starten. Het draait op zowel Windows als Mac OS X.

beste FRP-bypass-gereedschap  - GSM FRP Bypass en Knipperend Gereedschap

6. Samsung FRP Helper v0.2

Samsung FRP-helper v0.2 is een kleine Samsung FRP-slot verwijderingsgereedschap die FRP Google-verificatie op Samsung Galaxy-telefoons in Call & ADB-modus omzeilt. Als u op zoek bent naar een FRP-oproeptool waarmee u FRP-verificatie via het oproepproces kunt omzeilen, kunt u deze gebruiken.

7. FRP bypass-oplossingen

FRP Bypass Oplossingen is gecontroleerd en aangepast zodat u Google-authenticatie kunt omzeilen als u de inloggegevens van uw account verliest. Het is compatibel met alle Android-smartphones, inclusief de Moto-serie, LG, ZTE, HUAWEI, Samsung, HISENSE en XPERIA. Het is een van de beste FRP-vergrendelingstools om te overwegen.

beste FRP-bypass-gereedschap - FRP Bypass Oplossingen

8. FRP Vergrendeling Google Verificatie Omzeilen Gereedschap

Dit is een revolutionair stukje technologie en met deze FRP-slotverwijderingssoftware kan extra bescherming voor Android-apparaten worden omzeild. Het is compatibel met bijna alle Android-apparaten en ontgrendelt elke Android-telefoon die is geblokkeerd vanwege een Reactivering Slot-fout.

beste FRP omleiding gereedschap - FRP Slot Google Verificatie Bypass gereedschap

9. Een nieuwe FRP/Google Rekening Bypass en Knipperend Gereedschap

Een van de beste gereedschap voor bijna alle nieuwe Android-telefoonmodellen. Deze methode is heel eenvoudig te gebruiken. Deze tool is compatibel met alle huidige apparaatmodellen. Deze tool ondersteunt ook oudere versies van SP Flash.

beste FRP-bypass-gereedschap - Een nieuwe FRP / Google Rekening Bypass en Knipperend Gereedschap

10. King Tool

King Tool is een multitasking-software voor Samsung Android-smartphones en -tablets. Het is in staat om Samsung-smartphones en -tablets te repareren en te ontgrendelen. Het is compatibel met een breed scala aan telefoons. Bovendien is het een van de beste FRP-bypasssoftware.

beste FRP-bypass-gereedschap - King Tool

11. Octoplus FRP Tool

Octoplus FRP Tool is een FRP-slot verwijderingssoftware die kan worden gebruikt om de fabrieksresetbeveiliging op Android-apparaten te omzeilen. De methode is compatibel met een breed scala aan Mediatek QCOM en Spreadtrum-gebaseerde smartphones.

beste FRP-bypass-gereedschap - octoplus frp tool

Conclusie

U begrijpt nu wat FRP is en hoe u het gemakkelijk en veilig kunt ontgrendelen. Dit zijn de beste tools voor het verwijderen van FRP-sloten om de FRP-laag te omzeilen. Ik hoop dat dit artikel nuttig voor u was.

Als u echter iets betrouwbaars en gebruiksvriendelijks wilt, raad ik u aan PassFab Android Ontgrendelaar te gebruiken als Samsung het apparaat is dat nodig is om FRP-vergrendeling te verwijderen. Het is de snelste en betrouwbare methode om FRP-vergrendeling in uw smartphone te omzeilen.

Updated on / Posted by Beek Zwart to Android Tips / Follow @Beek Zwart

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Comment

Product-related questions? Speak directly to our Support Team >>