PassFab iOS Password Manager gids

Je kunt je Wi-Fi paswoord vergeten zijn, of zelfs een website of App login paswoord, mail account login paswoord, Apple ID paswoord, screen time code en credit card informatie in je iPhone of iPad. Met PassFab iOS Paswoord Manager, een paswoord verliezen is geen ramp meer. Hier bekijken we hoe we deze software gebruiken om iOs paswoorden in 1 klik terug te krijgen.

Stap 1: Sluit je iDevice aan op de Computer

Sluit je Apple device aan op de computer waar iOS Password Manager is gedownload en geïnstalleerd. Start het programma en ga verder.

connect device

Nota: Als het de eerste keer is dat je het iOS apparaat aansluit op de computer, klik dan op de "Trust" knop op je iPhone of iPad. Als er een code wordt gevraagd om je apparaat te ontgrendelen, voer dan de juiste in om een connectie tot stand te brengen.

unlock device

Stap 2: Scan Paswoorden in het iOS Device

Je zult dan de "Start Scan" knop krijgen, klik hierop en ga naar de volgende stap.

start scan

Nota: Als er een backup paswoord in je apparaagt zit zal iOS Password Manager je vragen deze in te voeren.

enter backup password

Nota: Als je iOS 13 op je apparaat hebt geïnstalleerd, krijg je een pop up scherm om te bevestigen dat je door wilt gaan met scannen.

ios 13 system require

Je moet dan even wachten terwijl paswoord informatie wordt gescand en geanalyseerd op je iPhone of iPad. Gelieve de verbinding niet te verbreken tijdens de procedure.

scan

Stap 3: Vind je iOS Password

Na het scannen zul je alle paswoord informagtie zien, Wi-Fi paswoord, website en app paswoord, mail account paswoord, screen time code, Apple ID paswoord en credit card informatie inbegrepen.

1. Herstel Screen Time Code

find screen time passcode

2. Vind Wi-Fi Password

find password

3. Haal Website & App Paswoord op

website and app password

4. Bekijk Email Account Paswoord

mail account

5. Toon Credit Card Informatie

credit card

6. Toon Apple ID en Paswoord

apple id

Nota: Als je je apparaat al eerder hebt gescand, klik dan simpelweg op de link "Bekijk vorige scan gegevens" en ga verder.

view previous records

Step 4: Exporteer iOS Paswoord

Klik op de "Export" knop in de hoek rechtsonder, je kunt dan kiezen voor exporteer paswoord voor 1Password, Chrome, Dashlane, LastPass, Keeper, enz.

export password
Heeft dit geholpen ?