PassFab voor ZIP gids

Volg onderstaande instructies om de optimale aanval methode te kiezen om jouw vergrendelde ZIP bestanden te ontgrendelen met deze software.

Stap 1: Importeer het Vergrendelde ZIP Bestand

Lanceer PassFab voor ZIP na installatie. Je komt dan op het hoofdscherm.

zip password recovery

Klik daar op "Toevoegen" om het vergrendelde ZIP bestand dat je wilt openen te importeren.

import zip add file

Stap 2: Selecteer de Meest Geschikte Methode van Aanval

Om je te helpen de meest geschikte aanvalsmethode te kiezen:

Brute Kracht Aanval: Als je je helemaal niets meer kunt herinneren van je paswoord, wordt deze methode aanbevolen. Het probeert alle mogelijke combinaties. Je hoeft hier niets te veranderen in Instellingen.

Brute Kracht met Maskeer Aanval: Gebruik deze methode als je aanwijzingen hebt over het vergeten paswoord. Klik na het kiezen op "Instellingen" om zelf alle aanwijzingen die je hebt in te voeren.

mask attack settings

Woordenboek Aanval: Een woordenboek is een text bestand met een lijst van door jouv veelgebruikte letter of cijfercombinaties. Om die toe te voegen, klik je op"Instellingen" >> "Voeg woordenboek toe" om daarna snel je paswoord terug te vinden met je personaliseerde of een default woordenboek.

dictionary attack settings

Nota: Een popup venster zal je vragen de woordenboeken te upgraden. Dit is noodzakelijk en kan even duren.

upgrade dictionary

Stap 3: Begin je ZIP Paswoord te herstellen

Klik nu op "Start" om Passfab voor ZIP te beginnen. Als de procedure if afgelopen, sluit dan gewoon het venster en verlaat het programma. Gebruike het paswoord om je vergrendelde ZIP file te openen.

start check password found
Heeft dit geholpen ?