PassFab voor Office gids

Volg de instructies hieronder om de beste aanval te kiezen om jouw vergrendelde Office bestanden te openen met deze software.

Stap 1: Importeer Beveiligd Office Bestand

Lanceer PassFab voor Office als het geïnstalleerd is. Klik dan op "Toevoegen" om het Office bestand dat je wilt ontgrendelen te importeren.

import files

Stap 2: Selecteer het type Aanval

Informatie om de meest geschikte aanval te kiezen:

Woordenboek aanval:Een woordenboek is hier een text bestand met combinaties van cijfers of letters die je vaak gebruikt in je paswoorden. Klik op "Instellingen" >> "Voeg woordenboek toe" om snel je paswoord terug te krijgen met een default of een eigen woordenboek.

dictionary attack setting

Nota: Soms wordt er in een popup scherm gevraagd de woordenboeken te upgraden. Dit is noodzakelijk en kan even duren.

upgrade dictionary

Brute Kracht met Maskeer Aanval: Als je aanwijzingen hebt voor het vergeten paswoord. Klik daarna op "Instellingen" om deze aanwijzingen in te geven.

mask attack settings

Brute Kracht Aanval: Als je je helemaal niets van het paswoord herinnert, wordt deze aanval aanbevolen. Het zal alle mogelijk combinaties proberen, je hoeft niets te wijzigen in Instellingen.

Stap 3: Begin het Office Paswoord te herstellen

Klik op "Start" om Passfab voor Office te beginnen. Wanneer de procedure afgelopen is, sluit het venster en verlaat het programme, en gebruik het gevonden paswoord om je vergrendelde Office bestand te openen.

start check password found
Heeft dit geholpen ?