PassFab voor PDF gids

Hieronder vind je gedetailleerde instructier voor het terugvinden of verwijderen van paswoorden in een PDF document.

Stap 1: Download and Installeer PassFab voor PDF

Om te beginnen, download gratis dit PDF paswoord herstel middel en installeer het. Lanceer het programma en ga naar de volgende stap.

pdf password recovery

Stap 2: Voeg het paswoordbeveiligde PDF bestand toe.

Klik op Toevoeegen en open dan het beveiligde PDF document. De software zal automatisch zelf de complexiteit van de PDF evalueren.

import pdf file

Stap 3: Selecteer een type Aanval en zet de Instellingen.

ER zijn 3 manier van Aan val die je kunt gebruiken voor je PDF paswoord. Er is Woordenboek aanval, Brute Kracht met Maskeer Aanval en tenslotte Brute Kracht aanval. Voor de eerste twee kun je de Instellingen personaliseren.

1. Woordenboek Aanval

Woordenboek Aanval is de Default Aanval om je paswoord terug te vinden. Als je weet dat het vergeten paswoord er één is die je vaker gebruikt, maak dan een .txt bestand met veelgebruikte paswoorden en voeg deze toe aan de software, deze zal de juiste snel voor je vinden.

dictionary attack

In de Woordenboek aanval Instellingen, kun je kiezen voor paswoord terugvinden met je eigen woordenboek of een default, ingebouwd woordenboek.

dictionary attack settings

2. Brute Kracht met Maskeer Aanval

Brute Kracht met Maskeer Aanval werkt voor je als je aanwijzingen hebt voor je PDF paswoord, zoals lengte, combinaties van letters of van cijfers enz.

brute force with mask attack

In de Brute Kracht met Maskeer Aanval Instellingen kun je minimale en/of maximale paswoord lengte, kleine letters, hoofdletters, speciale symbolen, nummers, beginletters of eindletters ingeven.

brute force with mask settings

3. Brute Kracht Aanval

Brute Kracht Aanval is dde laatste, maar zeker niet de minste, manier om je paswoord terug te krijgen. Met deze optie moet je geduld hebben, want lale mogelijke combinaties worden geprobeerd, dit kan even duren.

brute force attack

Stap 4: Begin het PDF Paswoord te herstellen

Klik op Start en vind je PDF paswoord terug met deze software.

start

Je kunt tijdens het herstel het programme stopzetten, de voortgang wordt dan automatisch opgeslagen.

start recovery

Wacht een paar minuten totdat je PDF paswoord is gevonden, je krijgt deze te zien in een popup venster.

find pdf password
Heeft dit geholpen ?